ΕΛΛΑΔΑ

Ζωγράφου: Δύο φορές με τον ίδιο τρόπο «χτύπησαν» οι εμπρηστές την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων

Ζωγράφου: Δύο φορές με τον ίδιο τρόπο «χτύπησαν» οι εμπρηστές την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων
Όπως έχει καταγράψει το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας και στις δύο περιπτώσεις, οι κουκουλοφόροι είχαν λειτουργήσει μεθοδικά και πολύ καλά οργανωμένα. CNN Greece

Δύο φορές σε διάστημα μόλις οκτώ μηνών έγινε στόχος εμπρηστών η αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην περιοχή του Ζωγράφου.

Όπως έχει καταγράψει το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας και στις δύο περιπτώσεις, οι κουκουλοφόροι είχαν λειτουργήσει μεθοδικά και πολύ καλά οργανωμένα.

Είχαν τοποθετήσει τις μολότοφ στα αυτοκίνητα και τους είχαν βάλει φωτιά. Με τον ίδιο τρόπο λειτούργησαν και το βράδυ του Σαββάτου, προκαλώντας ζημιές, σχεδόν ολοκληρωτική καταστροφή σε έξι οχήματα.

Ο ιδιοκτήτης της αντιπροσωπείας δύο φορές σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα είδε την περιουσία του να παραδίδεται στις φλόγες.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές οδηγούν στη Δικαιοσύνη τον 24χρονο που δηλώνει φοιτητής και συνελήφθη λίγη ώρα μετά την επίθεση σε αστυνομικές δυνάμεις στου Ζωγράφου, ενώ μέσα στο σακίδιό του είχε και τρεις μολότοφ.

Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι σε βαθμό κακουργήματος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ένα άτομο, γνωστό στις Αρχές, ενώ οι αστυνομικοί ερευνούν την εμπλοκή του και σε άλλες εμπρηστικές ενέργειες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ