Στυλίδα: Βρέθηκε νεκρός άνδρας στο Πάρκο του Λαού
Έναν άνδρα πεσμένο μέσα στο Πάρκο του Λαού στη Στυλίδα, βρήκαν κάτοικοι της περιοχής λίγο πριν τις έξι το απόγευμα της Δευτέρας (05/12).
Αμέσως ειδοποίησαν αστυνομία και ασθενοφόρο, που έφτασαν γρήγορα στο σημείο με τον άνδρα να μεταφέρεται με το ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας στη Στυλίδα όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport πρόκειται για Ρουμάνο γύρω στα 60, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είχε βρει την «πατρίδα» του στη Στυλίδα, αν και δεν είχε μόνιμη κατοικία. Έκανε περιστασιακά μεροκάματα, ενώ δεχόταν και βοήθεια από τον κόσμο.
Δεν έφερε χτυπήματα ή άλλα τραύματα και από τους αστυνομικούς του ΑΤ Στυλίδας αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.
Ωστόσο παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας και οι υπόλοιπες τοξικολογικές εξετάσεις προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.
Εύβοια: Πλημμυρισμένα σπίτια και επιχειρήσεις - Συνεχίζει η Πυροσβεστική την άντληση υδάτων
12:56
Έσπασε αγωγός ύδρευσης στη Μάνδρα - Έκτακτη διακοπή υδροδότησης
12:54
ΕΛΣΤΑΤ: Στο 2% η ανάπτυξη της ελληνικής Οικονομίας το τρίτο τρίμηνο
12:51
Παχυσαρκία: Μέχρι τη Δευτέρα η απόφαση για τα δωρεάν φάρμακα σε 8.000 δικαιούχους
12:50