ΕΛΛΑΔΑ

Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: Σε εξέλιξη μαθητική συγκέντρωση στην Αθήνα

Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: Σε εξέλιξη μαθητική συγκέντρωση στην Αθήνα
Μαθητές συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια με αφορμή την επέτειο δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου CNN Greece / Λευτέρης Παρτσάλης

Μαθητική συγκέντρωση και πορεία βρίσκεται σε εξέλιξη στα Προπύλαια για τη θλιβερή επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Εκατοντάδες μαθητές, κρατώντας πανό που έγραφαν «Aυτές οι μέρες είναι του Αλέξη» και φωνάζοντας συνθήματα διαδήλωσαν κατά «της πολιτικής τρομοκρατίας και καταστολής», με αφορμή και τον πυροβολισμό 16χρονου από αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε εικόνες και βίντεο από την πορεία από τους ρεπόρτερς του CNN Greece Αλέξανδρο Γαστεράτο και Λευτέρη Παρτσάλη:

Υπενθυμίζεται ότι όπως κάθε χρόνο, οι εκδηλώσεις που έχουν εξαγγελθεί είναι οι συγκεντρώσεις στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου, στις 12.00 το μεσημέρι των μαθητών και διαφόρων συλλογικοτήτων στις 18.00 το απόγευμα, ενώ θα ακολουθήσουν πορείες στη Βουλή.

Σημειώνεται ότι λόγω τον συγκεντρώσεων που θα πραγματοποιηθούν σήμερα Τρίτη (6/12) για στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου η Τροχαία προχώρησε σε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις .

Όπως ανακοινώθηκε, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που έχουν προγραμματιστεί, θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Παράλληλα, από τη ΓΑΔΑ έχουν σχεδιαστεί μέτρα για το ενδεχόμενο επεισοδίων, στο κέντρο της Αθήνας και στην ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ