ΕΛΛΑΔΑ

Ένταση στο Μενίδι: Νεαροί Ρομά πέταξαν αντικείμενα εναντίον αστυνομικών δυνάμεων

Ένταση στο Μενίδι: Νεαροί Ρομά πέταξαν αντικείμενα εναντίον αστυνομικών δυνάμεων
Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ή προσαγωγές. INTIME

Ένταση σημειώθηκε πριν από λίγο στην οδό Μόρνου στο Μενίδι όταν νεαροί Ρομά πέταξαν διάφορα αντικείμενα εναντίον αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονται στην περιοχή για τυχόν επεισόδια με αφορμή τον πυροβολισμό του 16χρονου από αστυνομικό στην Θεσσαλονίκη.

Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ή προσαγωγές.

Εν τω μεταξύ, κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου - Πατρών, στο ύψος του Ζευγολατιού Κορινθίας.

Ο αυτοκινητόδρομος είχε κλείσει νωρίτερα, λόγω διαμαρτυρίας ατόμων για τον τραυματισμό του 16χρονου στην Θεσσαλονίκη, έπειτα από τον πυροβολισμό αστυνομικού, κατά τη διάρκεια καταδίωξης.

Ρομά επιτέθηκαν σε ασθενοφόρο

Συγκεντρωμένοι Ρομά που διαμαρτύρονται στην εθνική οδό, επιτέθηκαν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με το korinthostv.gr, τον χάρο με τα μάτια τους είδαν το πλήρωμα του ΕΚΑΒ πού πήγαινε από την Πάτρα προς Αθήνα και μετέφερε έναν διασωληνωμένο σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Στο ύψος του Ζευγολατιού στην εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών δέχτηκε επίθεση από πέτρες στο παρμπρίζ και χάρη στην ψυχραιμία του οδηγού το ασθενοφόρο συνέχισε την πορεία και έφτασε στο Νοσοκομείο Κορίνθου όπου μετέφεραν τον διασωληνωμένο σε άλλο ασθενοφόρο για να γίνει η μεταφορά στο νοσοκομείο της Αθήνας το πλήρωμα του ΕΚΑΒ δεν τραυματίστηκε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ