ΕΛΛΑΔΑ

Σέρρες: «Η ανευθυνότητά τους οδήγησε το παιδί μας στο θάνατο» - Οργισμένοι οι γονείς του 11χρονου

Σέρρες: «Η ανευθυνότητά τους οδήγησε το παιδί μας στο θάνατο» - Οργισμένοι οι γονείς του 11χρονου
Οι γονείς του 11χρονου με μια οργισμένη ανακοίνωση, επιρρίπτουν ευθύνες τόσο στο σχολείο όσο και στον Δήμο Σερρών Eurokinissi

Την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων για τον θάνατο του παιδιού τους, ζητούν οι γονείς του 11χρονου στις Σέρρες που έχασε τη ζωή του από την έκρηξη στο λέβητα στο 9ο Δημοτικό Σχολείο.

Οι γονείς του 11χρονου με μια οργισμένη ανακοίνωση, μέσω των δικηγόρων τους επιρρίπτουν ευθύνες τόσο στο σχολείο όσο και στον Δήμο Σερρών, ενώ κάνουν λόγο για εγκληματική αμέλεια εξαιτίας της οποίας έχασε τη ζωή του το παιδί τους.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η παροιμιώδης ανευθυνότητα των «υπευθύνων» του σχολείου, όλων των εμπλεκομένων παραγόντων του Δήμου Σερρών αλλά και όσων με εγκληματική αμέλεια εκτελούσαν εργασίες σε ώρα λειτουργίας του σχολείου για ένα προβληματικό δημόσιο έργο, είχε σαν αποτέλεσμα το τραγικό συμβάν της απώλειας της ζωής του παιδιού μας, Βασίλειου – Μάξιμου. Η οικογένειά του με βαθειά οδύνη ζητάμε την πλήρη δικαίωση της μνήμης του και την άμεση παραδειγματική τιμωρία όλων ανεξαιρέτως των υπευθύνων».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ