ΕΛΛΑΔΑ

Πειραιάς - Φωτιά σε διαμέρισμα: Ένας εγκαυματίας - Απεγκλωβίστηκαν οι ένοικοι της πολυκατοικίας

Πειραιάς - Φωτιά σε διαμέρισμα: Ένας εγκαυματίας - Απεγκλωβίστηκαν οι ένοικοι της πολυκατοικίας
Στην περιοχή μετέβη και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα CNN GREECE / ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΡΤΣΑΛΗΣ

Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας στον Πειραιά. Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων απεγκλωβίστηκαν με ασφάλεια οι ένοικοι της πολυκατοικίας, μεταξύ των οποίων και δύο παιδιά.

Όπως δήλωσε στο CNN Greece ένοικος της πολυκατοικίας:

«Είδαμε φωτιά και καπνό από τον πέμπτο όροφο. Μυρωδιά υπήρχε αρχικά και σε τρία δευτερόλεπτα γέμισε καπνό μαύρο. Το σπίτι καλύφθηκε με καπνό». Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, υπάρχει ένας εγκαυματίας από τη φωτιά.

Κάποιοι ένοικοι πήγαν στην ταράτσα για να γλιτώσουν από τους καπνούς και τη φωτιά. Οι Πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο τους απεγκλώβισαν με ασφάλεια, μέσω του κλιμακοστασίου της διπλανής πολυκατοικίας.

Εν τω μεταξύ, στο σημείο βρίσκεται και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση εκπροσώπου της Πυροσβεστικής στο CNN Greece (ώρα 11:56 στις 8/12) δεν υπάρχει φωτιά στο κτήριο παρά μόνο έντονοι καπνοί.

Οι Πυροσβέστες που παραμένουν στο χώρο, ελέγχουν σε όλους τους ορόφους για τυχόν εγκλωβισμένους.

Νωρίτερα, η Πυροσβεστική ενημερώθηκε στις 10:45 το βράδυ της Πέμπτης για τη φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου επί της οδού Σαλαμίνος στον Πειραιά.

Στο σημείο έφτασαν 4 οχήματα με 12 πυροσβέστες για την κατάσβεσή της.

Εν τω μεταξύ, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν εγκλωβισμένοι, ωστόσο ακόμη δεν επιβεβαιώνονται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Επίσης, στην περιοχή μεταβαίνει και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ