ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Επίθεση αδέσποτων σκυλιών σε περιπατητή

Λαμία: Επίθεση αδέσποτων σκυλιών σε περιπατητή
Ο άνθρωπος κατήγγειλε ήδη το περιστατικό στην αστυνομία. Pixabay

«Αν ήταν ηλικιωμένος ή παιδί θα είχε γίνει πολύ μεγαλύτερη ζημιά», καταγγέλλει ο άνθρωπος που δέχτηκε την επίθεση. Άμεσες ενέργειες από το Δήμο για να πάνε τα δύο μεγαλόσωμα σκυλιά στο Κυνοκομείο… 

Απρόσμενο τέλος είχε η κυριακάτικη βόλτα κάτοικου Λαμίας λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, στην περιοχή του δημοτικού πάρκινγκ στην Αλύτρωτων Πατρίδων, καθώς δέχτηκε επίθεση από δύο μεγαλόσωμα αδέσποτα σκυλιά. Στο συγκεκριμένο σημείο και στο παρελθόν είχε υπάρξει πρόβλημα με αδέσποτα και ο Δήμος Λαμιέων είχε μαζέψει τρία, ενώ παρέμειναν στο χώρο άλλα δύο που δεν είχαν εκδηλώσει ποτέ επιθετικές διαθέσεις σε πεζούς.

Τελικά όπως κατήγγειλε το «θύμα» στο LamiaReport η επίθεση ήταν τέτοια που αν στη θέση του ήταν ηλικιωμένος ή παιδάκι, θα είχε γίνει πολύ μεγαλύτερο κακό από ένα δάγκωμα και στο σκίσιμο παντελονιού!

«Μου επιτέθηκαν και τα δύο χωρίς καμία προειδοποίηση και χωρίς να τα δώσω καθόλου σημασία. Και ήταν και σε απόσταση», λέει ο άνθρωπος στο LamiaReport και προσθέτει: «Ειλικρινά, δεν είμαι υπερβολικός και γενικά δεν τα φοβάμαι τα σκυλιά και επειδή λίγο πολύ ξέρω πως να αντιδράσω και ήμουν ψύχραιμος, γι’ αυτό και δεν έγινε κάτι ακόμα πιο σοβαρό. Και ο λόγος που το καταγγέλλω, είναι ότι πραγματικά ανησύχησα, γιατί αν ήταν ηλικιωμένος ή παιδί θα είχε γίνει πολύ μεγαλύτερη ζημιά».

Ο άνθρωπος κατήγγειλε ήδη το περιστατικό στην αστυνομία, ενώ το LamiaReport επικοινώνησε και με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Στασινό ο οποίος μας διαβεβαίωσε ότι θα φύγουν άμεσα από το σημείο για το Κυνοκομείο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ