ΕΛΛΑΔΑ

Κολωνός: Κατέληξε μετά από δύο εβδομάδες ο 5χρονος από τη φωτιά σε διαμέρισμα

Κολωνός: Κατέληξε μετά από δύο εβδομάδες ο 5χρονος από τη φωτιά σε διαμέρισμα
Ήταν κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της φωτιάς που οι πυροσβεστικές δυνάμεις ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του, από το υπνοδωμάτιό του, το 5χρονο αγόρι. Eurokinissi

Υπέκυψε 12 ημέρες μετά την φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της 27ης Νοεμβρίου σε διαμέρισμα στον Κολωνό ο 5χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Αττικόν

Σύμφωνα με το ilialive.grαπό την Ηλεία κατάγονται οι γονείς του 5χρονου.

Παρόλο που αρχικά είχε γραφτεί πως το παιδί εντοπίστηκε νεκρό, εκείνο μεταφέρθηκε χωρίς αισθήσεις στο νοσοκομείο Αττικόν, όπου οι γιατροί έδωσαν 12ήμερη μάχη για να το σώσουν, ωστόσο υπέκυψε στα τραύματά του.

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στις 3 το μεσημέρι από τον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου στο Νεοχώρι Κυλλήνης, τόπο καταγωγής της μητέρας του Θεοδοσίας.

Τα σενάρια για τη φωτιά στον Κολωνό

Σύμφωνα, πάντως, με τα σενάρια που εξετάζονται ο 5χρονος φαίνεται να ήταν μόνος σε κρεβάτι άλλου δωματίου και ο 7χρονος αδερφός του ενδέχεται να έπαιζε με αναπτήρα σε άλλο σημείο του σπιτιού.

Η μια εκτίμηση της Πυροσβεστικής είναι πως ο 7χρονος ίσως, παίζοντας με τον αναπτήρα, να ξεκίνησε μια μικρής έκτασης φωτιά σε διάδρομο του σπιτιού. Το δεύτερο σενάριο είναι η φωτιά να ξεκίνησε από την κουζίνα, αφού βρέθηκε ένα μαγειρικό σκεύος εκεί και θα εξεταστεί από το ανακριτικό της Πυροσβεστικής που θα ρίξει και φως στα πραγματικά αίτια της φωτιάς.

Ήταν κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της φωτιάς που οι πυροσβεστικές δυνάμεις ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του, από το υπνοδωμάτιό του, το 5χρονο αγόρι. Η φωτιά τέθηκε άμεσα υπό έλεγχο και στο σημείο επιχείρησαν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ