Κρήτη: Τραγωδία με 45χρονο εργάτη που πέθανε από ανακοπή μέσα σε εργοστάσιο
Tραγωδία σε εργοστάσιο στο Ρέθυμνο, όταν εργάτης πέθανε εν ώρα υπηρεσίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το περιστατικό συνέβη όταν υπέστη ανακοπή και κατέρρευσε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συναδέλφων του την ώρα που βρισκόταν σε εργοστάσιο μεγάλης και γνωστής εταιρείας.
Άμεσα οι συνάδελφοι του άτυχου άνδρα κάλεσαν το ΕΚΑΒ, οι διασώστες του οποίου εφάρμοσαν όλα τα πρωτόκολλα που προβλέπονται σε αυτές τις περιπτώσεις. Συγκεκριμένα έκαναν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) στον άτυχο εργάτη τόσο στο εργοστάσιο όσο και κατα τη διάρκεια της μεταφοράς του στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.
Δυστυχώς, όμως, στο νοσοκομείο οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του καθώς όλες οι προσπάθειες ανάνηψης έπεσαν στο κενό και ο άνδρας είχε αφήσει ήδη την τελευταία του πνοή.
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές πρόκειται για αλλοδαπό εργατή ηλικίας 45 ετών. Πλέον η νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να διαλευκάνει τα αίτια θανάτου του άτυχου άνδρα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κρήτη: Ελεύθερος ο 13χρονος που τον κατήγγειλε συνομήλική του για βιασμό
Κρήτη: 13χρονη κατήγγειλε τον βιασμό της από 14χρονο συμμαθητή της
Κακοκαιρία GAIA: Μήνυμα του 112 στην Κρήτη
Πάτρα: Iσόβια στον 37χρονο που σκότωσε τη θεία του - Τον πρόδωσαν οι κάμερες
21:06
Τροχαίο ατύχημα στην Αθηνών - Λαμίας: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μπάρες και λεωφορείο
20:57
Τραγωδία στο Περού: Δέκα φοιτητές νεκροί από φωτιά σε εστιατόριο - Έκαναν πάρτι γενεθλίων (pic)
20:48
Κακοκαιρία Byron: Οι 260 τόνοι νερού ανά στρέμμα και οι περιοχές που απειλούνται τις επόμενες ώρες
20:39