ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Τραγωδία με 45χρονο εργάτη που πέθανε από ανακοπή μέσα σε εργοστάσιο

Κρήτη: Τραγωδία με 45χρονο εργάτη που πέθανε από ανακοπή μέσα σε εργοστάσιο
Πλέον η νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να διαλευκάνει τα αίτια θανάτου του άτυχου άνδρα Eurokinissi / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Tραγωδία σε εργοστάσιο στο Ρέθυμνο, όταν εργάτης πέθανε εν ώρα υπηρεσίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το περιστατικό συνέβη όταν υπέστη ανακοπή και κατέρρευσε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συναδέλφων του την ώρα που βρισκόταν σε εργοστάσιο μεγάλης και γνωστής εταιρείας.

Άμεσα οι συνάδελφοι του άτυχου άνδρα κάλεσαν το ΕΚΑΒ, οι διασώστες του οποίου εφάρμοσαν όλα τα πρωτόκολλα που προβλέπονται σε αυτές τις περιπτώσεις. Συγκεκριμένα έκαναν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) στον άτυχο εργάτη τόσο στο εργοστάσιο όσο και κατα τη διάρκεια της μεταφοράς του στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Δυστυχώς, όμως, στο νοσοκομείο οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του καθώς όλες οι προσπάθειες ανάνηψης έπεσαν στο κενό και ο άνδρας είχε αφήσει ήδη την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές πρόκειται για αλλοδαπό εργατή ηλικίας 45 ετών. Πλέον η νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να διαλευκάνει τα αίτια θανάτου του άτυχου άνδρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ