Κιβωτός του Κόσμου: Για ασέλγεια κατηγόρησε τον πατέρα Αντώνιο ο 15χρονος
Για ασέλγεια κατηγόρησε τον πατέρα Αντώνιο ο 15χρονος από τη δομή του Βόλου της Κιβωτού του Κόσμου, που κατέθεσε στην Αστυνομία.
Πρόκειται για τον 15χρονο, στoν οποίο είχε αναφερθεί στην κατάθεσή του ο 19χρονος που ξεκίνησε τις αποκαλύψεις για τον πατέρα Αντώνιο, λέγοντας πως είναι σίγουρος ότι και αυτό το παιδί έχει υποστεί κακοποίηση.
Καταθέτοντας σήμερα Δευτέρα στην Αστυνομία, ο δεκαπεντάχρονος που μεταφέρθηκε από τη δομή της Κιβωτού του Βόλου κατήγγειλε ότι έχει πέσει θύμα ασέλγειας από τον πατέρα Αντώνιο.
Το παιδί κατέθεσε σε ψυχολόγους/κοινωνικούς λειτουργούς παρουσία αστυνομικού όπως προβλέπεται από το νόμο.
Σύμφωνα με πληροφορίες για την ώρα δεν τίθεται θέμα εντάλματος, καθώς προέχει η εξέταση του υλικού από τους εισαγγελείς.
Ιράν: «Τυχόν παρέμβαση των ΗΠΑ κινδυνεύει να αποσταθεροποιήσει την περιοχή»
13:45
ΕΛΣΤΑΤ: Υποχώρησε στο 8,2% η ανεργία τον Νοέμβριο
13:36
Γονείς για δεύτερη φορά ο ηθοποιός Τομ Χίντλστον και η σύζυγός του Ζάουι Άστον
13:27
Διπλωματικές πηγές: Η Ελλάδα έτοιμη να υποδεχτεί εγκαυματίες από την τραγωδία στο Κραν Μοντανά
13:20