Πέθανε ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος
Πέθανε σήμερα το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παναγιωτακόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες σε νοσοκομείο των Αθηνών.
Ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος είχε φοιτήσει στην Ανωτάτη Βιομηχανική και ήταν παντρεμένος με την καθηγήτρια Σοφία Ζαφειρίου.
Αφήνει πίσω του, δύο παιδιά, τον Θανάση και την Αλεξάνδρα. Εντάχθηκε στο ΠΑΣΟΚ το 1974 και υπήρξε ένα εκ των ιδρυτικών στελεχών της ΠΑΣΠ ΑΒΣΠ. Το 1978 ήταν μέλος της Επιτροπής Νεολαίας, το 1981 Αναπληρωτής Γραμματέας της Επιτροπής Κινητοποιήσεων ενώ από το 1982 μέχρι το 1996 ήταν γραμματέας της ίδιας Επιτροπής.
Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ έβαλε την προσωπική του σφραγίδα στις περισσότερες εκ των μεγαλυτέρων πολιτικών συγκεντρώσεων του Ανδρέα Παπανδρέου. Από εκεί είχε αποκτήσει και το προσωνύμιο ο «συγκεντρωσιάρχης».
Εικόνες αποκάλυψης στη Ρωσία: Εκατομμύρια ακρίδες σκοτείνιασαν τον ουρανό
12:30
Τροχαίο δυστύχημα με θύμα 42χρονο μοτοσικλετιστή στη Μύκονο
12:20
Κλίμα συγκίνησης στην κηδεία του Λάκη Χαλκιά - Πλήθος κόσμου στο Α' Νεκροταφείο
12:11
Υπεβλήθη το αίτημα ενεργοποίησης της ρήτρας διαφυγής για την ενέργεια - Επενδύσεις 1 δισ. ως το 2028
12:00