ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Διακογιάννης: Συλλυπητήριο μήνυμα Δένδια για τον θάνατo του δημοσιογράφου

Γιάννης Διακογιάννης: Συλλυπητήριο μήνυμα Δένδια για τον θάνατo του δημοσιογράφου
«Οι περιγραφές μεγάλων στιγμών ποδοσφαιρικών διοργανώσεων από τον Γιάννη Διακογιάννη παραμένουν πάντα χαραγμένες στη μνήμη μας», ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας Eurokinissi / φωτογραφία αρχείου

Τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Γιάννη Διακογιάννη εκφράζει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του στα social media.

«Οι περιγραφές μεγάλων στιγμών ποδοσφαιρικών διοργανώσεων από τον Γιάννη Διακογιάννη παραμένουν πάντα χαραγμένες στη μνήμη μας», αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας στην ανάρτησή του στο twitter.

«Ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του», σημειώνει, ενώ στην ανάρτηση έχει προσθέσει και ένα βίντεο απόσπασμα από την περιγραφή του στο 3ο γκολ του Α. Καμάρα με τον Ε. Αστέρα.

Ο δημοσιογράφος, συγγραφέας, ραδιοσχολιαστής και παρουσιαστής αθλητικών εκπομπών, Γιάννης Διακογιάννης, πέθανε την Τρίτη (13/12), σε ηλικία 91 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη την ελληνική δημοσιογραφία.

Από πολλούς θεωρείτο ως ο κορυφαίος του είδους, λόγω των μεγάλων γνώσεών του πάνω στον κλασικό αθλητισμό αλλά και το ποδόσφαιρο, την εμβρίθεια στον τρόπο μετάδοσης και τη γλαφυρότητα του ύφους του.

Διαβάστε σχετικά:

Πέθανε ο Γιάννης Διακογιάννης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ