Ρόδος: Φωτιές και οδοφράγματα από ομάδες Ρομά - Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή
Ένταση στη Ρόδο το απόγευμα της Τρίτης από ομάδα συγκεντρωμένων Ρομά που άναψαν φωτιές και έστησαν οδοφράγματα
Τον περιφερειακό δρόμο έξω από τον καταυλισμό των Ρομά στην περιοχή «Καρακόνερο», στην πόλη της Ρόδου, έκλεισαν σήμερα το βράδυ δεκάδες τσιγγάνοι, κυρίως νεαροί, βάζοντας φωτιά και στήνοντας οδοφράγματα, εκφράζοντας έτσι την αντίδρασή τους στον θάνατο του 16χρονου Ρομά, που κατέληξε σήμερα στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου.
Ο δρόμος είναι κλειστός από το ύψος το νεκροταφείου έως και την διασταύρωση με την Ρόδου-Καλλιθέας για λόγους ασφαλείας, ενώ οι Ρομά που συμμετέχουν στην κινητοποίηση φωνάζουν συνθήματα και ζητούν δικαιοσύνη.
Στο σημείο παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ και της Πυροσβεστικής, ενώ ο δρόμος παραμένει κλειστός για την κυκλοφορία των οχημάτων.
Συνελήφθησαν 17χρονος και 18χρονος για τη δολοφονία του γνωστού τραγουδιστή στην Καρδίτσα
20:15
Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Οι επιπτώσεις στην ελληνική αγορά LNG - Εκτεθειμένη η Ελλάδα
20:06
LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Πυραυλικές επιθέσεις σε Τεχεράνη και Ισραήλ - Πιθανή χερσαία επιχείρηση του IDF στο Λίβανο
19:40
Εκρηξη από διαρροή φυσικού αερίου στη Ρώμη: Δύο τραυματίες, καταστροφές και εκκενώσεις
19:36