ΕΛΛΑΔΑ

Μεταμόρφωση: Αδέσποτη σφαίρα διαπέρασε βανάκι - Δύο επιβάτες στο όχημα

Μεταμόρφωση: Αδέσποτη σφαίρα διαπέρασε βανάκι - Δύο επιβάτες στο όχημα
Σύμφωνα με τους επιβαίνοντες στο όχημα, δεν άκουσαν κάποιο πυροβολισμό παρά μόνο τον κρότο από το σπάσιμο των τζαμιών Eurokinissi / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Μία αδέσποτη σφαίρα διαπέρασε την καμπίνα ενός βαν στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, ενώ από τύχη δεν τραυματίστηκαν οι δύο επιβαίνοντες.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Μεταμόρφωση, όταν ένα βανάκι δέχθηκε αδέσποτη σφαίρα.

Συγκεκριμένα η σφαίρα διαπέρασε το εσωτερικό μέρος του λευκού επαγγελματικού αυτοκινήτου, σπάζοντας το τζάμι του οδηγού και βγήκε από το μικρό τζαμάκι δίπλα από τον καθρέπτη του συνοδηγού.

Οι δύο υπάλληλοι φαίνεται ότι σώθηκαν από θαύμα αφού η σφαίρα δεν τους βρήκε για λίγα εκατοστά. Λίγο αργότερα κατέθεσαν στην αστυνομία, λέγοντας ότι είχαν σταματήσει εκείνη την ώρα σε φανάρι στη λεωφόρο Τατοΐου.

Όπως αποκάλυψαν οι ίδιοι, δεν άκουσαν κάποιο πυροβολισμό παρά μόνο τον κρότο από το σπάσιμο των τζαμιών.

Στην αρχή οι υπάλληλοι δεν είχαν καταλάβει ότι πρόκειται για σφαίρα. Αφού ακινητοποίησαν το όχημα και βγήκαν έξω, έψαξαν το σημείο και διαπίστωσαν ότι τελικά αυτό που είχε περάσει στο εσωτερικό του βαν ήταν μία σφαίρα.

Στη συνέχεια, η αστυνομία, έφτασε στην περιοχή και ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα σενάρια για πυροβολισμό ή εκπυρσοκρότηση του όπλου έχουν περιοριστεί. Το ίδιο και το σενάριο ότι κάποιος πέρασε το αυτοκίνητο για περιπολικό και πυροβόλησε προς το μέρος του.

Σύμφωνα με την τυπική βαλλιστική εξέταση που έγινε στο σημείο, η σφαίρα βλήθηκε από πίσω αριστερά λίγο υπό γωνία, με αποτέλεσμα να φτάσει στην μπροστινή γωνία από τη μεριά του συνοδηγού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ