Πτώση μονοκινητηρίου στο Ηράκλειο: Ανασύρθηκαν από τη θάλασσα οι επιβαίνοντες
Ανανεώθηκε:
Συναγερμός έχει σημάνει στην Κρήτη μετά από την πτώση μονοκινητηρίου αεροσκάφους στη θάλασσα, με την ΕΡΤ να μεταδίδει ότι οι δύο επιβαίνοντες ανασύρθηκαν από τη θάλασσα.
Πάντα σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση, ο ένας είναι καλά στην υγεία του ενώ ο δεύτερος ανασύρθηκε από νερό χωρίς τις αισθήσεις του και γίνονται προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης στο σκάφος του λιμενικού.
Εικόνες από το σημείο δείχνουν το αεροσκάφος να βυθίζεται ενώ κρητικά ΜΜΕ μετέδιδαν νωρίτερα ότι οι δύο επιβαίνοντες βρίσκονταν μέσα στο νερό.

Η κινητοποίηση των αρμόδιων Αρχών ήταν άμεση και μεγάλη, με δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του ΕΚΑΒ, της ΕΜΑΚ, του Λιμενικού, της αστυνομίας αλλά και της Πολεμικής Αεροπορίας να σπεύδουν στην περιοχή.

Το μικρό αεροσκάφος απογειώθηκε από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου με προορισμό την Αίγυπτο, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.
Ωστόσο, λίγη ώρα μετά την απογείωσή του εξέπεμψε SOS και αποπειράθηκε να προσθαλασσωθεί.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κρήτη: Μονοκινητήριο αεροσκάφος έπεσε στη θάλασσα στο Ηράκλειο
Πτώση μονοκινητηρίου στο Ηράκλειο: Οι πρώτες φωτογραφίες από το σημείο
Πώς θα δηλώσουν τα αναδρομικά 55.000 συνταξιούχοι που θα λάβουν «ραβασάκια» - Εξόφληση σε 72 δόσεις
03:00
ΓΣΕΕ: Πώς αμείβονται όσοι θα εργαστούν την αργία της 28ης Οκτωβρίου
02:00
Αναλυτικά οι τομείς που θα γίνουν οι 20.000 προσλήψεις στο δημόσιο το 2027
01:00
Eθνικός «κουμπαράς»: Πώς θα λειτουργεί - Τι θα ισχύει με την κατάθεση χρημάτων
00:30