Κόρινθος - Απόπειρα ομαδικού βιασμού: Προφυλακίστηκαν δύο συμμαθητές της 14χρονης
Προφυλακίστηκαν δύο από τα πέντε άτομα ηλικίας 13 έως 15 ετών, που κατηγορούνται για την απόπειρα ομαδικού βιασμού μιας 14χρονης μαθήτριας σε Γυμνάσιο Λύκειο της Κορίνθου.
Η προφυλάκιση των δυο εκ των πέντε έγινε με τη σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας και της εισαγγελέως Κορίνθου, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Οι υπόλοιποι τρεις μαθητές έχουν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και σύμφωνα με πληροφορίες θα πρέπει να εμφανίζονται στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής ενώ δεν αποκλείεται να γίνει και αλλαγή του σχολικού περιβάλλοντος.
Απολογία των πέντε
Η απολογία των πέντε κατηγορουμένων που ξεκίνησε χθες γύρω στις 12 το μεσημέρι (15/12) διακόπηκε στη μία περίπου τα μεσάνυχτα, ενώ η ανάκριση συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή, οπότε αναμένονται τόσο η ιατροδικαστική εξέταση όπως επίσης και η εξέταση των μαρτύρων.
Την καταγγελία έκανε η μητέρα της 14χρονης.
Η απόπειρα βιασμού έγινε εντός του προαύλιου χώρου και εντός σχολικού ωραρίου. Το κορίτσι που είναι σοκαρισμένο, μεταφέρθηκε σε δομή στην Αθήνα για να ακολουθηθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται προκειμένου να γίνει η μαρτυρία της κοπέλας για το τι ακριβώς συνέβη.
Πιερρακάκης: Χρονιά ευκαριών το 2026 με ανάπτυξη, επενδύσεις και τους πολίτες στο επίκεντρο
09:50
Ελβετία: Πώς ξέσπασε η φωτιά στο χιονοδρομικό θέρετρο Κραν Μοντανά, τουλάχιστον 10 νεκροί - Βίντεο καταγράφουν το μπαρ τυλιγμένο στις φλόγες
09:46
Έπαινοι Κιμ Γιονγκ Ουν για τους στρατιωτικούς του που πολεμούν «σε ξένη γη» - Η συμμαχία με τη Μόσχα
09:40
Φως, έμπνευση και επιστροφή στην ουσία της τέχνης: Ευχές καλλιτεχνών για το 2026 μέσω του CNN Greece
09:30