ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 23χρονος για το μπαράζ ένοπλων ληστειών

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 23χρονος για το μπαράζ ένοπλων ληστειών
Σε φυλάκιση οδηγήθηκε ο 23χρονος ένοπλος δράστης για οκτώ αλλεπάλληλες ληστείες. INTIME

Στη φυλακή οδηγήθηκε σήμερα, Παρασκευή (16/12), μετά την απολογία του στον ανακριτή, 23 χρονος κατηγορούμενος για τις αλλεπάλληλες ένοπλες ληστείες στη Θεσσαλονίκη, στις οποίες προέβη σε διάστημα δύο ωρών την περασμένη Τρίτη (6/12). 

Υπενθυμίζεται ότι, στο στόχαστρο του ένοπλου δράστη βρέθηκαν τέσσερα φαρμακεία, τρία καταστήματα τυχερών παιχνιδιών κι ένα μίνι - μάρκετ στις περιοχές της Νεάπολης, των Αμπελοκήπων, της Καλαμαριάς και της Χαριλάου, με συνολική λεία άνω των 7000 ευρώ.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος δήλωσε καλλιτέχνης της ραπ μουσικής, είχε αποφυλακιστεί πριν από τέσσερις μήνες εκτίοντας ποινή για παρόμοιες πράξεις. Εκτός από τα οκτώ συγκεκριμένα «χτυπήματα» προέκυψαν άλλα τέσσερα, σε μίνι - μάρκετ και ζαχαροπλαστείο, το αμέσως προηγούμενο διάστημα.

Επιστρέφοντας σε καθεστώς ελευθερίας φαίνεται όμως πως συνέχισε την εγκληματική του δράση, με αποκορύφωμα τις αλλεπάλληλες ληστείες.

Απολογούμενος στον ανακριτή, ο 23χρονος φέρεται να αποδέχθηκε τις πράξεις του και επικαλέστηκε προβλήματα ψυχικής φύσεως και τοξικοεξάρτησης. Ζήτησε δε, τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης για την επιβεβαίωση των ισχυρισμών του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ