Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 23χρονος για το μπαράζ ένοπλων ληστειών
Ανανεώθηκε:
Στη φυλακή οδηγήθηκε σήμερα, Παρασκευή (16/12), μετά την απολογία του στον ανακριτή, 23 χρονος κατηγορούμενος για τις αλλεπάλληλες ένοπλες ληστείες στη Θεσσαλονίκη, στις οποίες προέβη σε διάστημα δύο ωρών την περασμένη Τρίτη (6/12).
Υπενθυμίζεται ότι, στο στόχαστρο του ένοπλου δράστη βρέθηκαν τέσσερα φαρμακεία, τρία καταστήματα τυχερών παιχνιδιών κι ένα μίνι - μάρκετ στις περιοχές της Νεάπολης, των Αμπελοκήπων, της Καλαμαριάς και της Χαριλάου, με συνολική λεία άνω των 7000 ευρώ.
Ο κατηγορούμενος, ο οποίος δήλωσε καλλιτέχνης της ραπ μουσικής, είχε αποφυλακιστεί πριν από τέσσερις μήνες εκτίοντας ποινή για παρόμοιες πράξεις. Εκτός από τα οκτώ συγκεκριμένα «χτυπήματα» προέκυψαν άλλα τέσσερα, σε μίνι - μάρκετ και ζαχαροπλαστείο, το αμέσως προηγούμενο διάστημα.
Επιστρέφοντας σε καθεστώς ελευθερίας φαίνεται όμως πως συνέχισε την εγκληματική του δράση, με αποκορύφωμα τις αλλεπάλληλες ληστείες.
Απολογούμενος στον ανακριτή, ο 23χρονος φέρεται να αποδέχθηκε τις πράξεις του και επικαλέστηκε προβλήματα ψυχικής φύσεως και τοξικοεξάρτησης. Ζήτησε δε, τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης για την επιβεβαίωση των ισχυρισμών του.
Το τελικό «ραντεβού» της Συνταγματικής Αναθεώρησης: Μετά τις εκλογές οι αποφάσεις στη Βουλή
08:28
Προβλήματα στη λειτουργία του Μετρό Θεσσαλονίκης - Μόνο από μία τροχιά τα δρομολόγια
08:19
Ενοίκια: Προς νέα παράταση η πληρωμή μέσω τραπεζών λόγω τεχνικών προβλημάτων - Τι αλλάζει
08:17
Έξι συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στις φυλακές Αυλώνα: Εμπλέκεται και σωφρονιστικός υπάλληλος
08:12