Κίνηση: Τροχαίο προκάλεσε χάος στον Κηφισό με ουρές χιλιομέτρων
Ειδικότερα πολύ αυξημένη είναι για ακόμα μια φορά η κίνηση στον Κηφισό και στα δύο ρεύματα. Στην κάθοδο του η κίνηση ξεκινά λίγο μετά την γέφυρα της Βαρυμπόμπης και φτάνει μέχρι την Νέα Φιλαδέλφεια.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ένα δίκυκλο εξετράπη της πορείας του λίγο μετά τις 14:00 στην κάθοδο του Κηφισού, στο ύψος της παλιάς Renault, με αποτέλεσμα να προκληθεί μποτιλιάρισμα και ουρές χιλιομέτρων.

Στην άνοδο η κίνηση ξεκινά από το Ρέντη και φτάνει μέχρι και τον Κόκκινο Μύλο.
Επίσης, η Κηφισίας είναι στο «κόκκινο» στο μεγαλύτερο μέρος της και στα δύο ρεύματα. Η Μεσογείων είναι μποτιλιαρισμένη κυρίως στην Αγία Παρασκευή και κοντά στο κέντρο. Οι δρόμοι γύρω από το κέντρο έχουν και αυτοί αυξημένη κίνηση, καθώς είναι ώρα αιχμής.
Η Chiara Mastroianni για πρώτη φορά στην Ελλάδα με το μουσικό υπερθέαμα «Dream Requiem»
16:50
Κόντρα Πλεύρη - Κωνσταντοπούλου για το μεταναστευτικό: «Και τον Θεμιστοκλή θα κατηγορούσατε για push back» - «Οι θέσεις σας είναι γνωστές»
16:43
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 115 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Ιανουάριο
16:36
Ζελέσνκι: Η Ουκρανία είναι έτοιμη να ανταλλάξει drones με πολωνικά μαχητικά
16:32