ΕΛΛΑΔΑ

Aυτόφωρο για γονείς στον Αλμυρό: Απείλησαν με καραμπίνα συμμαθητές του παιδιού τους

Aυτόφωρο για γονείς στον Αλμυρό: Απείλησαν με καραμπίνα συμμαθητές του παιδιού τους
Τους απείλησε με κυνηγετική καραμπίνα

Ανάστατη είναι η περιοχή του Αλμυρού Μαγνησίας από την Πέμπτη 16/12, όταν μαθητές του Γυμνασίου κατήγγειλαν γονείς συμμαθητή τους, κατηγορώντας μεταξύ άλλων τον πατέρα για απειλή με χρήση καραμπίνας.

Οι ανήλικοι μαθητές ανέφεραν πως οι γονείς του συμμαθητή τους τούς έβρισαν και έπειτα πατέρας του σήκωσε όπλο προς το μέρος τους.

Το γεγονός που πυροδότησε το συμβάν, φάνηκε πως ήταν η κίνηση τους να πάνε έξω από το σπίτι του συμμαθητή τους, καθώς υπάρχει κόντρα ανάμεσά τους. Τότε η 45χρονη μητέρα του βγήκε έξω και τους έβρισε και στην συνέχει ακολούθησε και ο πατέρας, ο οποίος σύμφωνα με τις μαρτυρίες κρατούσε όπλο.

Τα παιδιά, μετέφεραν στους γονείς τους τι είχε συμβεί, έγινε καταγγελία στην Αστυνομία και το ζευγάρι συνελήφθη με την κατηγορία της εξύβρισης και της απειλής, ενώ ο άνδρας κατηγορείται και για παράνομη οπλοκατοχή.

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι τους και δεν βρήκαν κυνηγετικό όπλο, που φέρεται να κρατούσε ο 45χρονος.

Το ζευγάρι οδηγήθηκε χθες στα Δικαστήρια για να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, αλλά ζήτησε και πήρε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του και θα δικαστεί τη Δευτέρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ