ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός για την εξαφάνιση 37χρονου στην Κυψέλη

Συναγερμός για την εξαφάνιση 37χρονου στην Κυψέλη
Η ζωή του μπορεί να βρίσκεται σε κίνδυνο καθώς αγνοείται μέρες INTIME

Τα στοιχεία του 37χρονου Παναγιώτη Χρονόπουλου, που εξαφνίστηκε από την περιοχή της Κυψέλης, έδωσε το Σάββατο (17/12) στην δημοσιότητα το Χαμόγελο του Παιδιού καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η ζωή του να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Τα ίχνη του 37χρονου αγνοούνται από το μεσημέρι της 12ης Δεκεμβρίου, όπου και εθεάθη τελευταία φορά στην περιοχή της Κυψέλης, και από τότε δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.

Το Χαμόγελο του Παιδιού προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος των οικείων του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Χρονόπουλος Παναγιώτης, έχει ύψος 1,72 μ., είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε δεν γνωρίζουμε τι φορούσε. Έφυγε με το μηχανάκι του, μάρκας Piaggio Liberty 125, χρώματος μπλε σκούρο, με πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας ΟΥΟ-592.

Αγνοείται από τις 12 Δεκεμβρίου στην περιοχή της Κψέλης


Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ