ΕΛΛΑΔΑ

Μπαράζ τροχαίων στην Κρήτη: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες

Μπαράζ τροχαίων στην Κρήτη: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες
Με λίγες ώρες διαφορά, σημειώθηκαν τα τροχαία ατυχήματα στην Κρήτη όπου τραυματίστηκαν τρεις άνθρωποι EUROKINISSI / ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Μπαράζ τροχαίων σημειώθηκε από χθες Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, στους δρόμους της Κρήτης. Από τα τροχαία ατυχήματα, τρεις άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του νησιού.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (18/12) σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα με τη σύγκρουση δύο οχημάτων στο δρόμο από τις Μοίρες προς την Πόμπια.

Σύμφωνα με τα neakriti.gr το ατύχημα σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και είχε ως αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί ο οδηγός του ενός οχήματος.

Για τον απεγκλωβισμό του στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Μοιρών, με 2 οχήματα και 4 υπαλλήλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο νοσοκομείο μετεφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ δύο άνδρες ηλικίας 45 και 52 ετών, αφού πρώτα μετέβησαν στο Κέντρο Υγείας Μοιρών για τις πρώτες βοήθειες.

Νέο τροχαίο επί του ΒΟΑΚ

Νωρίτερα, σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα επί της εθνικής οδού Ηρακλείου και συγκεκριμένα το βράδυ του Σαββάτου, 17 Δεκεμβρίου, λίγο μετά την γέφυρα του Άη Γιάννη Χωστού στο ρεύμα από Γιόφυρο προς Παπαναστασίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο τροχαίο που έλαβε χώρα κάτω από άγνωστες συνθήκες ενεπλάκη ένα όχημα. Άγνωστο πώς ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο του οχήματος και εξετράπη της πορείας του με συνέπεια τον ελαφρύ, σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, τραυματισμό του.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση πληρώματος του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε τον τραυματία για να τον μεταφέρει στο εφημερεύον νοσοκομείο - σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές - για προληπτικούς λόγους.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα και άνδρες της Τροχαίας για την ρύθμιση της κυκλοφορίας καθώς και για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ