Φάληρο: Νεκρός ο 16χρονος που κάλεσε στο 112 και αυτοπυροβολήθηκε
Νεκρός είναι ο 16χρονος που κάλεσε νωρίτερα στο 112 για να πει «θέλω να αυτοκτονήσω» και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε.
Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά τις 14:00 ο 16χρονος που άφησε τελικά την τελευταία του πνοή, είχε τηλεφωνήσει από το Φάληρο το 112.
Μιλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο της υπηρεσίας, είχε αναφέρει: «Θέλω να αυτοκτονήσω» και στη συνέχεια έκλεισε το τηλέφωνο.
Αμέσως μετά προχώρησε στην ενέργεια που είχε προειδοποιήσει πως θα κάνει, προκαλώντας σοβαρό τραυματισμό στον εαυτό του με πυροβόλο όπλο. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το παιδί χρησιμοποίησε το όπλο του πατέρα του, ο οποίος είχε άδεια οπλοκατοχής.
Ο 16χρονος κάλεσε το 112 και αμέσως στο σημείο έφτασε η Άμεση Δράση, αστυνομικοί της οποίας βρήκαν τον 16χρονο, με μια σφαίρα στο κεφάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 16χρονος φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Ο 16χρονος διακομίστηκε σε νοσοκομείο αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Θρίλερ» με 16χρονο στο Φάληρο: Αυτοπυροβολήθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
Τροχαίο στον Κηφισό: Μποτιλιάρισμα και καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Λαμία
Χαλάνδρι: Σύλληψη 29χρονου που διακινούσε ναρκωτικά έξω από σχολείο
Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα, με την πρωτοβουλία της Πενταμερούς, καθιερώνεται ως πυλώνας σταθερότητας
11:54
Μικρή «ανάσα» στα αποθέματα νερού λόγω των βροχοπτώσεων
11:51
Οι ΗΠΑ πωλούν στον Καναδά τεράστιες ποσότητες βομβών αξίας 2,7 δισ. δολαρίων
11:48
Νέα προβλήματα στο Cloudflare - Εκτός λειτουργίας Canvas και Zoom
11:35