Καιρός: Πού «άγγιξε» ο υδράργυρος τους -8 βαθμούς Κελσίου
Τους -8 βαθμούς Κελσίου πλησίασε ο υδράργυρος το πρωί της Τρίτης, 20 Δεκεμβρίου 2022 στα βόρεια ορεινά της χώρας, σύμφωνα με το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.
Συγκεκριμένα, οι χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες καταγράφηκαν σε Λαϊλιά Σερρών (-7,9), Παρανέστι Δράμας (-5,7), Βώλακα Νευρκοπίου (-4,5), Σέλι (-4,5) και Οχυρό Νευροκοπίου (-4,1).
Σύμφωνα, εξάλλου, με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι αναμένονται σήμερα στο Αιγαίο. Τοπικά σε τμήματα κυρίως του Κεντρικού και Νοτίου Αιγαίου αναμένονται άνεμοι έως 8 και τοπικά 9 μποφόρ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός - Λιμάνια: Απαγορευτικό απόπλου λόγω των θυελλωδών ανέμων
ΚΟΣΜΟΣ
Η Ουάσιγκτον είχε ενημερώσει την Τεχεράνη για την «Επιχείρηση Ελευθερία» στο Ορμούζ
20:24
ΕΛΛΑΔΑ
Μοσχάτο: Χειροπέδες σε 19χρονο που άρπαξε κοσμήματα και χρυσές λίρες προσποιούμενος υπάλληλο εταιρίας
20:17
ΕΛΛΑΔΑ
Κινηματογραφική καταδίωξη 52χρονου στον Βόλο - Οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα
20:09
ΕΛΛΑΔΑ
Μετά την ψυχρή εισβολή... τα πρώτα 30άρια της χρονιάς - Πού καταγράφηκαν οι υψηλότερες θερμοκρασίες (χάρτης)
20:02
ΚΟΣΜΟΣ