Τα παιδιά της «Φλόγας» στα Rafale και Mirage στην 114 Πτέρυγα Μάχης
Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022, με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων, και στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής προσφοράς της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), οργανώθηκε, από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ), επίσκεψη των παιδιών που φιλοξενούνται από τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», στην 114 Πτέρυγα Μάχης (114ΠΜ), στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της 114ΠΜ, στους εξομοιωτές πτήσεων των αεροσκαφών Rafale και Mirage 2000-5, καθώς και στα ίδια τα αεροσκάφη στους χώρους στάθμευσής τους.
Επίσης την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε στη Διεύθυνση Ιστορίας της ΠΑ, στο Παλαιό Φάληρο, εορταστική εκδήλωση, κατά την οποία τα παιδιά του Συλλόγου διασκέδασαν με διαδραστικά παιχνίδια και με τραγούδια από την ελαφρά ορχήστρα του Σμήνους Μουσικής της ΠΑ, ενώ έλαβαν και χριστουγεννιάτικα δώρα.
Σχέδιο του Πενταγώνου των ΗΠΑ για μαζική παραγωγή drone που χρησιμοποιήθηκε στο Ιράν
23:01
Τα Ιρανικά ΜΜΕ επιβεβαίωσαν τον θάνατο του Αλί Λαριτζανί
22:57
Το Ιράκ καταδικάζει την «απαίσια» επίθεση κατά της αμερικανικής πρεσβείας στη Βαγδάτη
22:47
LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: MME του Ιράν επιβεβαίωσαν τον θάνατο του Λαριτζανί - IDF: «Θα εξουδετερώσουμε και τον Χαμενεΐ»
22:40