ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Αθηναίων: Χριστουγεννιάτικο «δώρο» - Επιστρέφονται πινακίδες Ι.Χ. και δικύκλων

Δήμος Αθηναίων: Χριστουγεννιάτικο «δώρο» - Επιστρέφονται πινακίδες Ι.Χ. και δικύκλων
H επιστροφή τους γίνεται με σκοπό να διευκολυνθούν στις Χριστουγεννιάτικες μετακινήσεις τους οι δημότες του δήμου Αθηναίων INTIME/ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Εν όψει των γιορτών, στην απόφαση να επιστρέψει πινακίδες Ι.Χ. και δικύκλων από ην Τετάρτη 21/12, που είχαν αφαιρεθεί από την Δημοτική Αστυνομίαπροχώρησε ο Δήμος Αθηναίων.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε προκειμένου να διευκολυνθούν στις μετακινήσεις τους για τις γιορτές των Χριστουγέννων οι δημότες της Αθήνας, εξαιρουμένων όσων αφαιρέθηκανγια στάθμευση σε ράμπες ΑμεΑ.

Η επιστροφή των πινακίδων θα γίνεται μετά την καταβολή του αντίστοιχου προστίμου και με την προσκόμιση των απαραίτητων για την παραλαβή τους δικαιολογητικών (άδεια κυκλοφορίας, ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αστυνομική ταυτότητα ή θεωρημένη εξουσιοδότηση στην περίπτωση που θα τις παραλάβει τρίτος), από τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Αθηναίων (Αγ. Κωνσταντίνου 14, 1ος όροφος), από τις 09.00 το πρωί έως τις 15.00 το απόγευμα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «Δεν θα επιστραφούν οι πινακίδες και οι άδειες οδήγησης που έχουν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία για παραβάσεις αντικοινωνικής στάθμευσης (στάθμευση σε ράμπες ΑμεΑ, Ρ-71, Ρ-72), καθώς και σε περιπτώσεις για τις οποίες έχουν εκδοθεί σχετικές αποφάσεις από δικαστικές αρχές».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ