ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Πισπιρίγκου: Ανοιχτό το ενδεχόμενο παθολογικού θανάτου της Ίριδας

Υπόθεση Πισπιρίγκου: Ανοιχτό το ενδεχόμενο παθολογικού θανάτου της Ίριδας
Την Τετάρτη (21/12) η Πισπιρίγκου θα κληθεί εκ νέου έπειτα από δύο προθεσμίες για να απολογηθεί για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Νέα ερωτήματα αναμένεται να προκαλέσει μία νέα κατάθεση από ιατροδικαστή, αναφορικά με την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και δη του θανάτου της κόρης της Ίριδας, σύμφωνα με πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη, Βασίλη Λαμπρόπουλου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δηλώσεις στις οποίες προέβη στο Μega ο συντάκτης, ο ιατροδικαστής αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο θάνατος της Ίριδας να οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Στη συνέχεια, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος συμπλήρωσε ότι ο ιατροδικαστής ανακάλυψε στα πλακίδια κάποια κύτταρα μακροφάγα, τα οποία έχουν δείγματα αιμοσιδηρίνης. Το εν λόγω εύρημα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, δύναται να αποτελεί δείγμα ότι η Ίριδα δεν είχε καρδιολογικό πρόβλημα (την αγενεσία φλεβοκόμβου), αλλά είχε ενδεχομένως ένα άλλο αυτοάνοσο νόσημα στον πνεύμονα και στο ήπαρ, που σχετίζεται πιθανώς με τον μεταβολισμό και το οποίο ίσως εξηγεί κάποια στοιχεία του θανάτου της.

Η 33χρονη βρίσκεται ήδη στη φυλακή, ως κατηγορούμενη για τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της, της 9χρονης Τζωρτζίνας. Την Τετάρτη (21/12) η Πισπιρίγκου θα κληθεί εκ νέου έπειτα από δύο προθεσμίες για να απολογηθεί για τους θανάτους των δύο άλλων μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

Δείτε το βίντεο του Mega:

Στο Mega μίλησε και ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος από καιρό πριν είχε κάνει λόγο για εκπλήξεις στην υπόθεση.

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου υπέβαλε νέο αίτημα εξέτασης μαρτύρων, ιατροδικαστών και άλλων, την παραμονή της προγραμματισμένης απολογίας της, για τους θανάτους των δύο μικρότερων κοριτσιών της.

Η προσωρινά κρατούμενη για τον θάνατο της 9χρονης πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας, που έπειτα από δύο προθεσμίες έχει κληθεί σε απολογία, την Τετάρτη για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, υπέβαλε σήμερα δια του συνηγόρου της Αλέξη Κούγια νέο αίτημα την ανακρίτρια της υπόθεσης, από την οποία ζητά να καλέσει σε απολογία συγκεκριμένους επιστήμονες, ως μάρτυρες ειδικών γνώσεων αλλά και σε κατ' αντιπαράσταση εξέταση κάποιους από αυτούς.

Το αίτημα έρχεται μετά από αντίστοιχο που είχε υποβάλει σχετικά με εξέταση μαρτύρων το οποίο ικανοποιήθηκε από την Ανακρίτρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ