Ευχοστολίδια: Διάσημοι Έλληνες ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό
Το Instagram γέμισε με μηνύματα αγάπης για τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Αρναούτογλου, Γερμανού, Λιανός, Ηλιάκη και πολλοί άλλοι Έλληνες celebrities, χαρίζουν Ευχοστολίδια και μας καλούν να κάνουμε το ίδιο.
Εφέτος τα Χριστούγεννα, για ένατη χρονιά, γινόμαστε όλοι μια ομάδα προκειμένου να βοηθήσουμε παιδιά που έχουν ανάγκη. Επιλέγοντας Ευχοστολίδια κάνουμε πραγματικότητα τις ευχές- ζωγραφιές των παιδιών από τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», ώστε σε λίγες ημέρες να παραλάβουν το δώρο που έχουν ονειρευτεί για τα Χριστούγεννα.
Μέρος αυτής της αλυσίδας αγάπης έχουν γίνει, ήδη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Ναταλία Γερμανού, ο Γιώργος Λιανός, η Μαρία Ηλιάκη, η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η Λίλα Κουντουριώτη, η Χριστίνα Βραχάλη, η Νάνσυ Αντωνίου και ο Παναγής Τζωρτζάτος. Μας καλούν μάλιστα, μέσω των social media, να διαδώσουμε και εμείς με τη σειρά μας τη μαγεία των Χριστουγέννων, στέλνοντας δώρα σε παιδιά μέσα από τη δράση Ευχοστολίδια.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τι έγινε στο Backstage του ΟΠΑΠ GAME TIME
Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί για τα 1.493.000 ευρώ
Μελόνι: Η Ευρώπη πρέπει να υπερασπιστεί τον εαυτό της και να μην εξαρτάται από άλλους
23:57
Υπάρχει αλληλοκατανόηση ανάμεσα σε Πούτιν και Γουίτκοφ αποκαλύπτει σύμβουλος του Κρεμλίνου
23:48
Κακοκαιρία Byron: Υπερχείλισε ο Πηνειός στα αναχώματα Βαλομανδρίου και Ρογκίων (pics)
23:38
Πέθανε σε ηλικία 96 ετών ο αρχιτέκτονας Φρανκ Γκέρι - Σχεδίασε το Μουσείο Γκούγκενχαϊμ στο Μπιλμπάο
23:29