ΕΛΛΑΔΑ

Λεωφόρος Σουνίου: Αυτοκίνητο παρέσυρε και ακρωτηρίασε υπάλληλο καθαριότητας

Λεωφόρος Σουνίου: Αυτοκίνητο παρέσυρε και ακρωτηρίασε υπάλληλο καθαριότητας
Ο νεαρός οδηγός του αυτοκινήτου τραυματίστηκε ελαφρά Intime

Μάχη για τη ζωή του δίνει υπάλληλος καθαριότητας, ο οποίος έχει ήδη χάσει το πόδι του και βρίσκεται στην εντατική, καθώς τα ξημερώματα του Σαββάτου, παρασύρθηκε από αμάξι, ενώ εργαζόταν.

Το αυτοκίνητο σύμφωνα με το atticapressnews.gr, οδηγούσε νεαρός κάτοικος Κερατέας, που για μέχρι στιγμής άγνωστους λόγους έπεσε πάνω στον υπάλληλο. Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και μεταφέρθηκε με ακρωτηριασμένο το ένα του πόδι στο ΚΑΤ.

Μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση σταμάτησε η αιμορραγία, ωστόσο υπάρχουν πολλαπλά τραύματα σε εσωτερικά όργανα και κάθε ώρα που περνάει είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τη ζωή του.

Σύμφωνα με το atticapressnews.gr στο σημείο που συνέβη το ατύχημα το απορριμματοφόρο του Δήμου είχε σταματήσει με αναμμένο τον φάρο και τα αλάρμ και οι υπάλληλοι μάζευαν τους κάδους.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του άτυχου υπαλλήλου στο νοσοκομείο βρίσκονται συνάδελφοί του, αλλά και ο δήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρος Φιλίππου, με συνεργάτες του. Ο νεαρός οδηγός του αυτοκινήτου τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ