ΕΛΛΑΔΑ

Διαρρήξεις σε Βούλα, Πειραιά, Πικέρμι ανήμερα των Χριστουγέννων

Διαρρήξεις σε Βούλα, Πειραιά, Πικέρμι ανήμερα των Χριστουγέννων
Συμμορία διαρρηκτών αφαίρεσε χρηματοκιβώτιο και από ιδιωτικό σχολείο στον Πειραιά IN TIME (ΑΡΧΕΙΟ)

Ανήμερα των Χριστουγέννων (25/12) βρήκαν κάποιοι την ευκαιρία να διαρρήξουν δύο σπίτια στη Βούλα και το Πικέρμι, αλλά και ένα ιδιωτικό σχολείο στον Πειραιά. 

Στο σύνολο τους τρεις ήταν οι διαρρήξεις που σημειώθηκαν την Κυριακή (25/12), πιθανά από διαφορετικούς δράστες στην εκάστοτε περίπτωση, σύμφωνα με την αστυνομία, η οποία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να βρει τους δράστες.

Συγκεκριμένα, η πρώτη διάρρηξη σημειώθηκε στο Πικέρμι, στην οδό Έλλης,όταν άγνωστα άτομα παραβίασαν το παράθυρο μονοκατοικίας, εισήλθαν στο εσωτερικό και σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο του ιδιοκτήτη, το αφαίρεσαν και έφυγαν με λεία 10.000 ευρώ, αλλά και χρυσαφικά μεγάλης αξίας, όπως κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης της οικίας στην αστυνομία.

Στη συνέχεια, άλλη συμμορία, σύμφωνα με εκτιμήσεις των αστυνομικών αρχών, εισέβαλε από την μπαλκονόπορτα σε ισόγεια οικία στην περιοχή της Βούλας και αφαίρεσε χρυσαφικά και κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Διάρρηξη σημειώθηκε και σε ιδιωτικό σχολείο στον Πειραιά, όπου δράστες αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο με άγνωστο χρηματικό ποσό, αλλά και 700 ευρώ από τα γραφεία των καθηγητών, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ