Θεσσαλονίκη: Το... ιδιαίτερο «αντίο» εργαζόμενων του ΟΑΣΘ σε συνάδελφό τους που βγαίνει στη σύνταξη
Ανανεώθηκε:
Με έναν ιδιαίτερο τρόπο αποχαιρέτησαν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ τον συνάδελφό τους κατά την τελευταία του μέρα στη δουλειά, μετά από 35 χρόνια.
Τιμητικά και συμβολικά, τα λεωφορεία, κορνάροντας δυνατά, σχημάτισαν μία πύλη εξόδου για τον Ραφαήλ Λαζάρου, αποχαιρετώντας τον από το αμαξοστάσιο του Φοίνικα, όπου πέρασε τόσα χρόνια επισκευάζοντας οχήματα του Οργανισμού και οδηγώντας τον στη σύνταξη.
Οδηγοί και τεχνίτες του ΟΑΣΘ είχαν προετοιμάσει από νωρίς το πρωί ένα «θορυβώδες» αντίο για τον συνάδελφό τους, ο οποίος δεν έκρυψε ούτε την έκπληξη, αλλά ούτε και τη συγκίνησή του.
Παρόντες στο ιδιαίτερο πάρτι αποχαιρετισμού ήταν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΘ Κώστας Ταγγίρης και ο Γενικός Γραμματέας του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΘ Αλέξης Γεωργιάδης, οι οποίοι χαιρέτησαν τον κ. Λαζάρου εκ μέρους τόσο της διοίκησης όσο και συνολικά των εργαζομένων, ευχόμενοι καλή αρχή στο νέο κεφάλαιο της ζωής του.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Δωρεάν μετακινήσεις από τον ΟΑΣΘ με αφορμή την Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας
ΗΠΑ: Επιτρέπει εξαγωγή πετρελαίου από την Βενεζουέλα στην Κούβα μόνο για χρήση απο ιδιώτες
20:50
Φλωρίδης για εκταφές Τεμπών: Εξετάσεις που δεν γίνονται στην Ελλάδα θα σταλούν σε ξένα εργαστήρια
20:40
Μητσοτάκης στο προσυνέδριο της ΝΔ: «Εσείς οι Εβρίτες κρατήσατε τη χώρα και την Ευρώπη ασφαλή το 2020»
20:35
ΆΜΕΣΑ ΟΙ ΑΠΟΖΗΙΜΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: Στο «κόκκινο» παραμένει ο Έβρος λόγω των πλημμυρών – Εκατοντάδες στρέμματα κάτω απο το νερό
20:29