Χανιά: Αθλητής έσωσε γυναίκα που πνιγόταν ενώ έτρωγε σε εστιατόριο
Ανανεώθηκε:
Αθλητής του στίβου έσωσε γυναίκα που πνίγηκε ενώ έτρωγε παραμονή Χριστουγέννων (24/12) στο παλιό λιμάνι των Χανίων.
Δραματικές στιγμές έζησε γυναίκα το απόγευμα του Σαββάτου (24/12), όταν ενώ δειπνούσε με μια παρέα τριών γυναικών με τα παιδιά τους, έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις της, καθώς κάποιο τμήμα του φαγητού που έτρωγε μπλόκαρε την αναπνευστική οδό.
Άμεσα οι άλλες γυναίκες προσπάθησαν να τη συνεφέρουν αλλά παρέμενε χωρίς τις αισθήσεις της, σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr.
Στη συνέχεια, από το διπλανό τραπέζι έσπευσε να βοηθήσει ένας άνθρωπος που έχει διακριθεί στον στίβο του αθλητισμού.
Πρόκειται για τον Χανιώτη τριαθλητή Κώστα Βαρουχάκη, ο οποίος εφάρμοσε στην λιπόθυμη γυναίκα την λαβή Χαιμλιχ με αποτέλεσμα να απελευθερωθεί η αναπνευστική οδός και άμεσα να επανέλθει.
Σημειώνεται ότι, με την επαναφορά της γυναίκας, δεν κρίθηκε αναγκαίο να κληθεί αστενοφόρο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τραγωδία στη Νάξο: 36χρονη πνίγηκε σε πισίνα μπροστά στα μάτια του παιδιού της
Ρέθυμνο: 3χρονο παιδάκι πνίγηκε σε πισίνα στον Άγιο Βασίλειο
Σε εξέλιξη η πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών στην Καρδίτσα - Ποιες προτάσεις συζητούνται
14:15
Χρυσός στα 5.000 δολάρια και ασήμι στα 100 δολάρια - Το σενάριο του «εθνικισμού» στους πόρους
14:14
«H Γροιλανδία θα περάσει στα χέρια των ΗΠΑ, τίποτα λιγότερο δεν είναι αποδεκτό», λέει ο Τραμπ
14:09
Ταϊλάνδη: Τους 32 έφτασαν οι νεκροί από την πτώση γερανού σε επιβατικό τρένο (pics&vid)
14:07