ΕΛΛΑΔΑ

Πισπιρίγκου: «Πυρά» της οικογένειας κατά των δικηγόρων Λύτρα και Παπαδόπουλου

Πισπιρίγκου: «Πυρά» της οικογένειας κατά των δικηγόρων Λύτρα και Παπαδόπουλου
Πυρά κατά των δικηγόρων Λύτρα και Παπαδόπουλο, αλλά και της παρουσιάστριας Ζήνας Κουτσελίνη ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

Στη δημοσίευση ανακοίνωσης προχώρησε την Πέμπτη (29/12) η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου αναφορικά με τις δηλώσεις των δικηγόρων Όθωνα Παπαδόπουλου και Απόστολου Λύτρα, ενώ στρέφει τα βέλη της και σε τηλεοπτικά πρόσωπα.

Σχετικά με τις δηλώσεις των δικηγόρων Όθωνα Παπαδόπουλου και Απόστολου Λύτρα εξέδωσε ανακοίνωση η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου, τονίζοντας ότι διαδίδουν ψέματα για το πώς ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπόθεση και χαρακτηρίζοντάς τους αδίστακτους.

Σύμφωνα με τα όσα λέει η οικογένεια της Πισπιρίγκου, «οι δύο αυτοί αδίστακτοι, όπως αποδεικνύεται, δικηγόροι, μόνο και μόνο για να επανέλθουν στη δημοσιότητα, κάνουν επιθέσεις στον κ. Κούγια, διαδίδοντας μόνο ψέματα για το πώς ο κ. Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση της συγγενούς μας».

Παράλληλα, κατηγορούν τη Ζήνα Κουτσελίνη και τους συνεργάτες της στην εκπομπή ότι επέβαλαν τους δύο δικηγόρους και παραπλάνησαν την οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Ο παντελώς άγνωστος μέχρι εκείνη την ημέρα Όθωνας Παπαδόπουλος μετεβλήθη σε καθημερινό συμπαρουσιαστή όλων των εκπομπών, ενώ μας διαβεβαίωνε ότι θα κάνει ασφαλιστικά μέτρα και αγωγές, για να σταματήσει αυτά τα λαϊκά δικαστήρια, χωρίς ποτέ να κάνει τίποτα και χωρίς να υποβάλει ούτε μια μήνυση, ούτε αγωγή, σε αυτούς που καθημερινά συκοφαντούσαν τη Ρούλα. Το χειρότερο από όσα διέπραξε εις βάρος μας ο αδίστακτος αυτός άνθρωπος, είναι ότι επί μήνες, εκτός του ότι μας παραπλανούσε ότι ετοιμάζει μηνύσεις και αγωγές, μας εξαπατούσε καθημερινά διαβεβαιώνοντάς μας ότι έχει εξασφαλίσει ιατροδικαστές, παθολογοανατόμους και καθηγητές πανεπιστημίων οι οποίοι θα ανέτρεπαν τα όσα ισχυρίζοντο ο Λέων, ο Καρακούκης και ο Καλογρηάς», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την οικογένεια η Ζήνα Κουτσελίνη τους εκβίασε για να επιλέξουν τον Λύτρα ως δικηγόρο και στη συνέχεια τον Ιωάννου και τον Παπαδόπουλο προκειμένου να σταματήσουν τα αρνητικά σχόλια σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Τέλος, αναφέρεται ότι αναγκάζονται να προβούν σε αυτή τη δήλωση διότι ο κ. Λύτρας, ο οποίος είναι και κουμπάρος της Ζήνας Κουτσελίνη, και ο Παπαδόπουλος, «μόνο και μόνο για να σώσουν το κεφάλι τους και τις περιουσίες τους, μόλις αθωωθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου από τη Δικαιοσύνη, έχουν συνεννοηθεί με τον Πέτρο Κουσουλό διάφορα ψέματα για να τρομοκρατήσουν τους 8 ιατροδικαστές που συμφωνούν με τους ιατροδικαστές Τσάκωνα, Τσιόλα, Τσαντίρη, Μεσογίτη και Δημακοπούλου, οι οποίοι έχουν γνωμοδοτήσει ότι ο θάνατος των τριών παιδιών οφείλεται σε παθολογικά αίτια.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ