Κόρινθος: Νεκρό από κορωνοϊό το 2,5 ετών κοριτσάκι που νοσηλευόταν στο Παίδων
Δεν τα κατάφερε το 2,5 ετών κοριτσάκι που είχε διασωληνωθεί στο Νοσοκομείο Κορίνθου από κορωνοϊό, καθώς δημιουργήθηκαν επιπλοκές στον οργανισμό του. Το κοριτσάκι, κόλλησε COVID από τη μητέρα του και δύο μέρες αργότερα, οδηγήθηκε εσπευσμένα από τον πατέρα του στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, όπου οι γιατροί έδωσαν πραγματική μάχη να το κρατήσουν στη ζωή επί 3 ώρες.
Διασωληνώθηκε και διακομίσθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού» των Αθηνών.
Το παιδί νοσηλεύθηκε στην εντατική μονάδα θεραπείας, αλλά δυστυχώς σύμφωνα με τη μαρτυρία του πατέρα του είχε πιθανότητα να ζήσει μόνο 1%, όπως χαρακτηριστικά του ανέφεραν οι γιατροί.
«Αντέχει η καρδούλα της ακόμα» έλεγε με τρεμάμενη φωνή ο τραγικός πατέρας.
Ο κορωνοϊός δημιούργησε φλεγμονή στο μέσον του εγκεφάλου του μωρού, με αποτέλεσμα να νεκρώνεται όλο ο νευρικό σύστημα και τελικά σήμερα σύμφωνα με το loutrakiblog.gr κατέληξε.
Social Media: Ημερήσια πρόστιμα στις πλατφόρμες που δεν συμμορφώνονται με το «μπλόκο» στους 15χρονους - Το kidswallet και το χρονοδιάγραμμα
08:41
Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Μυτιλήνης 30χρονη γυναίκα με μικροβιακή μηνιγγίτιδα
08:35
Ένα παιδί σκοτώθηκε και 14 άτομα τραυματίστηκαν από ρωσική επίθεση με drones στην κεντρική Ουκρανία
08:21
FT: Το Ιράν στόχευσε βάσεις των ΗΠΑ με κινεζικό κατασκοπευτικό δορυφόρο - Πώς χρησιμοποιήθηκε
08:11