ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: 20χρονη καταγγέλει ότι την βίαζε και την εξέδιδε έναντι αμοιβής ο πατέρας της

Κρήτη: 20χρονη καταγγέλει ότι την βίαζε και την εξέδιδε έναντι αμοιβής ο πατέρας της
Η νεαρή κοπέλα ζητάει να αποδοθεί Δικαιοσύνη και να τιμωρηθεί ο πατέρας της ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME (Φωτογραφία αρχείου)

Σοκ έχει προκαλέσει η καταγγελία μίας 20χρονης κοπέλας από την Κρήτη, κατά του πατέρα της καθώς φέρεται να τη βίαζε και να την εξέδιδε έναντι αμοιβής, όταν ήταν ανήλικη.

Σύμφωνα με το Cretalive, ένα επιχειρηματίας, ένας έμπορος και ένα στέλεχος δημόσιας υπηρεσίας είναι μεταξύ των προσώπων που φέρεται, κατά πληροφορίες, να κατονομάζει σε κατάθεση που είχε δώσει στις Αρχές πριν από μερικούς μήνες η νεαρή κοπέλα στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Σε σχέση με τον πατέρα η υπόθεση έχει πάρει, σύμφωνα με πληροφορίες, τη δικαστική οδό, ως προς τα άλλα πρόσωπα, τα οποία κατονομάζει στην συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε, η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και οι πληροφορίες του Cretalive αναφέρουν ότι κάποια εξ αυτών έχουν λάβει κλήση να εμφανιστούν και να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις για τα όσα αποδίδονται.

Η νεαρή κοπέλα ζητάει να αποδοθεί Δικαιοσύνη και να τιμωρηθεί ο πατέρας της για τον οποίο μιλάει με απέχθεια. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η 20χρονη σήμερα κοπέλα, καταγγέλλει ότι τη βίαζε, την χτυπούσε και γενικότερα συμπεριφερόταν με βία τόσο στη μητέρα της όσο και στον αδερφό της.

Μάλιστα, αναφέρει ότι όταν πεινούσε η ίδια και τα άλλα μέλη της οικογένειας, ο πατέρας της, τούς πήγαινε στο σούπερ-μάρκετ, τους υποχρέωνε να βλέπουν και να μυρίζουν τα γλυκά και τα φαγητά και τους άφηνε νηστικούς.

Ως προς τους φερόμενους «πελάτες», η κοπέλα κατονομάζει πρόσωπα είτε με τα πλήρη στοιχεία τους είτε με τα μικρά τους ονόματα, δίνοντας ωστόσο συγκεκριμένα στοιχεία της επαγγελματικής ιδιότητας τους ή των διευθύνσεων τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ