Καλαμάτα: Συνελήφθη 61χρονος για αποπλάνηση της 12χρονης κόρης του
«Παγωμένη» είναι από χθες η κοινωνία στην Καλαμάτα, καθώς έγινε γνωστό ότι συνελήφθη ένας εκπαιδευτικός 61 ετών, καθώς φέρεται να ασελγούσε στην 12χρονη κόρη του.
Ο 61χρονος πατέρας κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου και παραμένει κρατούμενος στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας.
Σύμφωνα με το tharrosnews.gr η παρατηρητικότητα μιας γυναίκας χθες στην Καλαμάτα έφερε στο φως μια τραγική ιστορία που αφορά έναν 61χρονο που φέρεται να ασελγούσε σεξουαλικά στη 12χρονη κόρη του.
Η γυναίκα άμεσα ενημέρωσε την αστυνομία, που συνέλαβε τον 61χρονου, που μάλιστα είναι εν ενεργεία εκπαιδευτικός σε γειτονικό νομό και από το βράδυ της Παρασκευής (30/12) παραμένει στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας.
Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι αυτή της αποπλάνησης ανηλίκου καθώς της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών.
SPONSORED
Ομοσπονδία Δανίας: «Ο Έρικσεν έχει τις αισθήσεις του» - Κατέρρευσε ξανά στο φιλικό με την Ουκρανία
21:36
Πρώτο Grand Slam για τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ - Κατέκτησε το Ρολάν Γκαρός και ξέσπασε σε λυγμούς
21:24
Αγωνία για Έρικσεν: Κατέρρευσε στο φιλικό Δανία-Ουκρανία - Το 2021 υπέστη ανακοπή καρδιάς
21:12
Απορρίφθηκε η έφεση του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα Τζαφάρ Παναχί από το Ιράν
21:02