ΕΛΛΑΔΑ

Αποσύρεται προληπτικά το παιχνίδι - σφυρίχτρα «χείλη»

Αποσύρεται προληπτικά το παιχνίδι - σφυρίχτρα «χείλη»
Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας αποσύρει προληπτικά του παιχνίδι: σφυρίχτρα «χείλη» µε κωδικό 2600226 και αρ. παρτίδας 79468.

Ειδικότερα, αποσύρονται προληπτικά 341 τεµάχια του παιχνιδιού - σφυρίχτρα «χείλη» µε κωδικό 2600226 και αρ. παρτίδας 79468 από τα οποία τα 163 διατέθηκαν ήδη στην αγορά.

Σε µερικά µοντέλα του παιχνιδιού βρέθηκε ότι η µονάδα ήχου αν χτυπηθεί ή τραβηχτεί µπορεί να αποσπασθεί από αυτό . Αν µετά αυτή η μονάδα ήχου χρησιμοποιηθεί από µόνη της, σε περίπτωση κατάποσής της, ενέχει κίνδυνο πνιγµού.

Η εταιρία οικειοθελώς σταµάτησε την πώληση του συγκεκριμένου προϊόντος και πραγµατοποιεί την ανάκληση αυτού από τις 17 Μαΐου 2016.
Οι καταναλωτές, που αγόρασαν το συγκεκριμένο προϊόν, µπορούν να πάρουν τα χρήµατά τους πίσω µε την επιστροφή του προϊόντος στα καταστήµατα Tiger.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν µε τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας µε ηλεκτρονικό ταχυδροµείο (email) στη διεύθυνση: tigerhellaswebsite@gmail.com.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ