ΕΛΛΑΔΑ

Δράμα: «Ο γιος μου αρνείται τα πάντα» λέει ο πατέρας του 36χρονου που συνελήφθη για ασέλγεια

Δράμα: «Ο γιος μου αρνείται τα πάντα» λέει ο πατέρας του 36χρονου που συνελήφθη για ασέλγεια
Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο 36χρονος φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά τον ανήλικο γιο της συντρόφου του επί 1,5 χρόνο EUROKINISSI / ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ένας 36χρονος συνελήφθη στη Δράμα για τον σεξουαλική κακοποίηση -κατ εξακολούθηση- του ανήλικου γιου της συντρόφου του. Ο φερόμενος ως δράστης θα απολογηθεί τη Δευτέρα (2/1). Ωστόσο, στην κάμερα της ΕΡΤ μίλησε ο πατέρας του 36χρονου και δηλώνει συγκλονισμένος με τις κατηγορίες που βαραίνουν τον γιο του.

Ο ίδιος δηλώνει πως κάτι τέτοιο αποκλείεται να έχει συμβεί, γιατί όπως είπε κάτι θα είχε καταλάβει, αφού ζούσαν όλοι μαζί στο σπίτι, στη γειτονιά των Κοκκινογείων της Δράμας.

«Δεν ξέρω τίποτα, ο γιος μου είναι το καλύτερο παιδί μέσα στο χωριό. Ο γιος μου αυτό που μου είπε σε μια σύντομη επικοινωνία μας είναι ότι δεν έχει συμβεί τίποτα από αυτά που τον κατηγορούν. Εγώ από την πλευρά μου, αναρωτιέμαι, γίνεται επί 1,5 χρόνο -όπως καταγγέλλουν- να συνέβαιναν όλα αυτά και η μητέρα του παιδιού να μην είχε καταλάβει τίποτα; Πώς γίνεται αυτό;».

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο 36χρονος φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά τον ανήλικο γιο της συντρόφου του επί 1,5 χρόνο και αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας ασχολήθηκε με την υπόθεση μέσα στην εβδομάδα μετά από καταγγελία σε βάρος του.

Ο φίλος του παιδιού της συντρόφου του πέρασε τη νύχτα των Χριστουγέννων μαζί στο σπίτι τους. Όπως κατέθεσε το παιδί στην αστυνομία, προσπάθησε να τον κακοποιήσει σεξουαλικά την ώρα που κοιμόταν.

Παράλληλα, φέρεται να υπάρχει καταγγελία σε βάρος του συλληφθέντα και από δεύτερο παιδί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ