ΕΛΛΑΔΑ

Παγκράτι: Σύλληψη δύο ατόμων για διακίνηση ναρκωτικών, πλαστά χαρτονομίσματα και όπλα

Παγκράτι: Σύλληψη δύο ατόμων για διακίνηση ναρκωτικών, πλαστά χαρτονομίσματα και όπλα
Ο 24χρονος μαζί με άλλα άτομα, τα οποία αναζητούνται, είχαν συστήσει συμμορία με σκοπό τη διάπραξη ληστειών EUROKINISSI/ Φωτογραφία αρχείου/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Δύο άτομα συνελήφθησαν στο Παγκράτι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών, ένας 24χρονος και μία 19χρονη για κατοχή  ναρκωτικών ουσιών, κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., κατά τη διάρκεια αστυνομικών ερευνών που πραγματοποιήθηκαν σε σπίτια, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν: 1,2 γραμμάρια κάνναβης, συσκευασία με 5 σπόρους κάνναβης, 36 φιαλίδια αναβολικής ουσίας, φαρμακευτικά δισκία, τετράδιο με ιδιόχειρες σημειώσεις οικονομικών συναλλαγών για προμήθεια/πώληση ναρκωτικών ουσιών, πιστόλι τύπου REPLICA, 2 μαχαίρια, 140 ευρώ και πλαστά χαρτονομίσματα.

Από την προανακριτική έρευνα προέκυψε επιπλέον για τον 24χρονο ότι μαζί με άλλα άτομα, τα οποία αναζητούνται, είχαν συστήσει συμμορία με σκοπό τη διάπραξη ληστειών.

Εξιχνιάστηκαν ήδη δύο περιπτώσεις ληστειών, στην πλατεία Συντάγματος, και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ