ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Δικογραφία σε βάρος δύο 19χρονων για σεξουαλική εκμετάλλευση 13χρονης

Ρόδος: Δικογραφία σε βάρος δύο 19χρονων για σεξουαλική εκμετάλλευση 13χρονης
Τον Ιούνιο του 2022 είχε αφαιρεθεί προσωρινά η επιμέλεια της ανήλικης από τους γονείς της λόγω εγκατάλειψης και αδιαφορίας. Φιλοξενήθηκε στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Δωδεκανήσου μέχρι πρόσφατα που επέστρεψε στην οικογένειά της INTIME / Αρχείου

Δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων ηλικίας 19 ετών, σχηματίστηκε από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου με την κατηγορία της εξακολουθητικής σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκου και γενετήσιων πράξεων.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, τα αδικήματα φέρεται ότι έλαβαν χώρα από τον Δεκέμβριο του 2021 έως τον Μάιο του 2022 σε βάρος μιας 13χρονης σήμερα κοπέλας με φερόμενο ως δράστη έναν 19χρονο.

Ο δεύτερος 19χρονος, σύμφωνα με τη δικογραφία φέρεται να κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη, σε βάρος της ανήλικης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο τελευταίος φέρεται να της προκάλεσε υποξία και εν συνεχεία λιποθυμικό επεισόδιο, σφίγγοντας με τα χέρια του το λαιμό της.

Η ανήλικη έχει υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση καθώς και σε τοξικολογικές εξετάσεις αφού φέρεται να ενεπλάκη και με ναρκωτικές ουσίες.

Η ίδια πάντως έχει εξεταστεί και από παιδοψυχολόγο.

Όπως έγινε γνωστό, τον Ιούνιο του 2022 είχε αφαιρεθεί προσωρινά η επιμέλειά της από τους γονείς της λόγω εγκατάλειψης και αδιαφορίας.

Τότε είχε φιλοξενηθεί στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Δωδεκανήσου μέχρι πρόσφατα που επέστρεψε στην οικογένειά της.




ΔΗΜΟΦΙΛΗ