Όλυμπος: Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια δυο Σέρβων ορειβατών
Ανανεώθηκε:
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός ζευγαριού από τη Σερβία στον Όλυμπο, όταν η γυναίκα τραυματίστηκε στο πόδι κατά τη διάρκεια της ορειβασίας και ειδοποιήθηκαν η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιτοχώρου.
Η 35χρονη, σύμφωνα με τον Ζαφείρη Τρόμπακα από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, τραυματίστηκε στα 2.600 μέτρα αλλά ο φίλος της, με την καθοδήγηση της ΕΟΔ, κατάφερε να τη μεταφέρει στο καταφύγιο του Αποστολίδη στα 2700 μέτρα προκειμένου να διανυκτερεύσουν με ασφάλεια.
Το πρωί της Τετάρτης, ελικόπτερο της Πυροσβεστικής μετέβη στο σημείο και τους μετέφερε στο Λιτόχωρο για να οδηγηθεί στη συνέχεια η γυναίκα στο νοσοκομείο.
ΕΛΛΑΔΑ
Αιματηρή συμπλοκή και ανταλλαγή πυροβολισμών με έναν τραυματία στο Μενίδι
07:29
ΔΙΕΘΝΗ
Κρίσιμη εβδομάδα για τα επιτόκια της ΕΚΤ: Τι «βλέπουν» οι αναλυτές, η προσοχή στο 2026
07:24
ΚΟΣΜΟΣ
ΗΠΑ: Το πρώτο βίντεο μετά τους πυροβολισμούς - Η στιγμή που ο φερόμενος δράστης ντυμένος στα μαύρα φεύγει από το Πανεπιστήμιο Brown
07:16
ΕΛΛΑΔΑ
ΟΠΕΚΕΠΕ: Έφτασαν στον Πειραιά οι 15 της σπείρας στην Κρήτη - Οδηγούνται στον εισαγγελέα για τις παράνομες επιδοτήσεις
07:09
ΚΟΣΜΟΣ