Όλυμπος: Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια δυο Σέρβων ορειβατών
Ανανεώθηκε:
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός ζευγαριού από τη Σερβία στον Όλυμπο, όταν η γυναίκα τραυματίστηκε στο πόδι κατά τη διάρκεια της ορειβασίας και ειδοποιήθηκαν η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιτοχώρου.
Η 35χρονη, σύμφωνα με τον Ζαφείρη Τρόμπακα από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, τραυματίστηκε στα 2.600 μέτρα αλλά ο φίλος της, με την καθοδήγηση της ΕΟΔ, κατάφερε να τη μεταφέρει στο καταφύγιο του Αποστολίδη στα 2700 μέτρα προκειμένου να διανυκτερεύσουν με ασφάλεια.
Το πρωί της Τετάρτης, ελικόπτερο της Πυροσβεστικής μετέβη στο σημείο και τους μετέφερε στο Λιτόχωρο για να οδηγηθεί στη συνέχεια η γυναίκα στο νοσοκομείο.
ΚΟΣΜΟΣ
Ουκρανία: Απάντηση από τις ΗΠΑ αναμένει το Κρεμλίνο μετά τις συνομιλίες στη Μόσχα
09:16
ΕΛΛΑΔΑ
Σαρώνει η κακοκαιρία Byron: Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες - Ποιες περιοχές δοκιμάζονται (pics - vids)
09:10
ΕΛΛΑΔΑ
Κακοκαιρία Byron: Ήχησε το 112 σε Τρίκαλα, Καρδίτσα και Φθιώτιδα
09:07
ΕΛΛΑΔΑ
Ανήλικη εντοπίστηκε αναίσθητη μετά από κατανάλωση αλκοόλ στην Κάτω Αχαΐα
09:06
ΚΟΣΜΟΣ