ΕΛΛΑΔΑ

Χάρης Μαυρούδης: Ακροβολισμένοι παπαράτσι «δημοσιογράφοι» επιχειρούν να καταγράψουν τον πόνο μας

Χάρης Μαυρούδης: Ακροβολισμένοι παπαράτσι «δημοσιογράφοι» επιχειρούν να καταγράψουν τον πόνο μας
Ο Χάρης Μαυρούδης παρακάλεσε τους τηλεοπτικούς σταθμούς να αποχωρήσουν από τον χώρο τους και να σεβαστούν την απώλειά τους Facebook/Χάρης Μαυρούδης

Την ώρα που η οικογένεια του Νότη Μαυρούδη, θρηνεί για την απώλεια του, ο γιος του απευθύνει έκκληση να σταματήσει η έντονη δημοσιογραφική παρουσία, έξω από το εξοχικό τους, και να σεβαστούν την ιδιαίτερη αυτή κατάσταση.

Συγκεκριμένα, ο Χάρης Μαυρουδής, με ανάρτηση στο Facebook παρακάλεσε τους τηλεοπτικούς σταθμούς να ζητήσουν από τους εργαζόμενους τους να αποχωρήσουν από τον χώρο τους και να σεβαστούν τις δύσκολες ώρες που βιώνουν.

Η ανάρτηση του Χάρη Μαυρούδη στο Facebook

«Την τελευταία φορά που θυμάμαι τον πατέρα μας να κλαίει ήταν όταν πέθανε ο Χατζιδάκις. Θυμάμαι επίσης πόσο ήταν θυμωμένος με τον τρόπο που κάποιοι "δημοσιογράφοι" δεν σεβάστηκαν τον θάνατό του αλλά έδειχναν σε τηλεοπτική μετάδοση τον Χατζιδάκι να μεταφέρεται με το φορείο.

Ο πατέρας μας με την στάση ζωής του, απέφυγε αυτή τη «δημοσιογραφία» δεν «έπαιξε» ποτέ το παιχνίδι του life style, κρατώντας το μέτρο και τις ισορροπίες που ο ίδιος επέλεξε.

Αυτή τη στιγμή ακροβολισμένοι παπαράτσι «δημοσιογράφοι» γύρω από το εξοχικό μας, μη σεβόμενοι τη στάση ζωής μας, επιχειρούν να καταγράψουν τον πόνο μας. Εκπομπές life style μας τηλεφωνούν ρωτώντας μας ερωτήσεις που ποτέ δεν θα μπορούσε να διανοηθεί άνθρωπος να ρωτήσει συνάνθρωπο που μόλις έχει χάσει τον σύντροφό του, τον γονιό του.

Παρακαλώ πολύ τους τηλεοπτικούς σταθμούς να ζητήσουν από τους εργαζόμενούς τους να αποχωρήσουν και να σεβαστούν (έστω και για τους τύπους) τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε», έγραψε χαρακτηριστικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ