Θεοφάνεια: Πιστοί βούτηξαν στα ιαματικά Λουτρά Πόζαρ για τον Σταυρό
Κάτω από ένα ζεστό ήλιο, πραγματοποιήθηκε η τελετή Αγιασμού των Υδάτων στα ιαματικά νερά Λουτρά Πόζαρ, στην Αριδαία.
Πλήθος πιστών βούτηξε για να πιάσει τον Σταυρό στα Λουτρά Πόζαρ.
Τον Σταυρό στα Λουτρά Πόζαρ έπιασε ο Μάριος Καλύβας από την Λευκάδα.
Παρών σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα aridaia365.gr ήταν ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος των Λουτρών Χρήστος Μπάτσης, πολλά μέλη της Δημοτικής Αρχής, φορείς του Λουτρακίου, καθώς και ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Παναγιώτης Μπαλτάκος, συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο και Πρόεδρο της ΕΠΣ Πέλλας Στέργιο Αντώνιου.
Είχε προηγηθεί ο Καθαγιασμός των Υδάτων στο χωριό Λουτράκι στην περιοχή «Γαλάζια νερά» που βρίσκεται στην έξοδο του επιβλητικού φαραγγιού της Τσανάρκας.
Σύμφωνα με τη τοπική ιστοσελίδα aridaia365.gr τον Σταυρό στην Αριδαία έπιασε ο 13χρονος Θεόδωρος Χατζηγρηγορίου.
Παρών ήταν ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης μαζί με συνεργάτες του, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πέτρος Ζέρζης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Παρούτογλου, καθώς και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αριδαίας Θοδωρής Ταρασίδης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεοφάνεια: Με λαμπρότητα ο αγιασμός των υδάτων σε όλη την Ελλάδα
Θεοφάνεια: Από τις ιερότερες εορτές της Χριστιανοσύνης - Ο συμβολισμός του αγιασμού των υδάτων
Το Κρεμλίνο «απαντά» στη CIA: Έχουμε το αρχείο πτήσης ουκρανικού drone προς το σπίτι του Πούτιν
16:25
Στα «λευκά» ντύθηκαν τα νησιά - Εικόνες από το χιονισμένο τοπίο σε Λήμνο, Μυτιλήνη, Σαμοθράκη (pics)
16:12
Σε ισχύ οι «πράσινοι δασμοί» της ΕΕ: Ποια προϊόντα αφορούν και ποια η σημασία τους
16:00
Κραν Μοντανά: Το ΥΠΕΞ αναμένει ενημέρωση για το αν υπάρχουν Έλληνες στο σημείο της τραγωδίας
15:49