Σέρρες: Απέσπασαν από ηλικιωμένες 150.000 ευρώ προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ
Ανανεώθηκε:
Περί τις 150.000 ευρώ απέσπασαν άγνωστοι από δύο ηλικιωμένες γυναίκες στο Αηδονοχώρι Σερρών, στις οποίες παρουσιάστηκαν ως υπάλληλοι της ΔΕΗ.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών οι δύο άνδρες πήγαν το πρωί της περασμένης Τετάρτης στο σπίτι των ηλικιωμένων γυναικών, που είναι αδελφές ηλικίας 81 και 76 ετών.
Παρουσιάστηκαν ως υπάλληλοι της ΔΕΗ και τις έπεισαν να βάλουν τα χρήματα που είχαν σε μια μαξιλαροθήκη που κρατούσαν, για να μην καταστραφούν από τις εργασίες που θα κάνουν στην περιοχή.
Οι ηλικιωμένες τους πίστεψαν και όταν έβαλαν το ποσό των 150 χιλιάδων ευρώ, οι «μαϊμού» υπάλληλοι τα πήραν κι έγιναν «καπνός».
SPONSORED
ΔΙΕΘΝΗ
«Πράσινο φως» στην αύξηση παραγωγής πετρελαίου από τον ΟΠΕΚ
19:07
ΚΟΣΜΟΣ
Η Κομισιόν προειδοποιεί τα Τίρανα για το έργο Κούσνερ: «Ενδέχεται να επηρεάσει την ενταξιακή πορεία»
18:55
ΚΟΣΜΟΣ
FT: Ο Αμπράμοβιτς είναι ο επιχειρηματίας μέσω του οποίου έστειλε μήνυμα στον Πούτιν ο Ζελένσκι
18:44
ΕΛΛΑΔΑ
Υπό έλεγχο οι φωτιές σε Φθιώτιδα και Φάρσαλα - Έγκαιρη η επέμβαση της Πυροσβεστικής
18:33
ΕΛΛΑΔΑ