Αγρίνιο: Σε δωρεά οργάνων προχωρά η οικογένεια 18χρονου που έχασε τη ζωή του
Μετά από μεγάλη μάχη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Άρτας έχασε τη ζωή του ένας 18χρονος μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα που υπέστη, με τους γονείς του να αποφασίζουν να δωρίσουν τα όργανά του.
Ειδικότερα, η οικογένειά του αποφάσισε να προχωρήσει στην κίνηση αυτή προκειμένου να στηθούν γέφυρες ζωής για άλλους ανθρώπους, με τον διευθυντή της ΜΕΘ Άρτας Χριστόδουλο Ναθαναήλ να ευχαριστεί την οικογένεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες του epiruspost.gr, στο Νοσοκομείο Άρτας θα φτάσουν ομάδες γιατρών από το Ωνάσειο, το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για την παραλαβή των οργάνων.
Παράλληλα, εξετάζεται το ενδεχόμενο οι πνεύμονές του να μεταφερθούν στο εξωτερικό.
ΚΟΣΜΟΣ
Διαδηλώσεις στην Αλβανία: Με πέτρες απαντούν οι φοιτητές στο κάλεσμα διαλόγου του Ράμα
18:39
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΗΠΑ υπέρ Ελλάδας: Προκλητική η κύρωση του τουρκολιβυκού μνημονίου αναφέρει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ
18:28
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μητσοτάκης από Ριάντ: «Ναι» στην παραμονή των Patriot στη Σαουδική Αραβία
18:21
ΕΛΛΑΔΑ
ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ CNN GREECE: «Λάθος να ζητούν αποζημίωση, ενώ δικαιούνται μισθό»: Τα δικαιώματα των εργαζομένων της Pizza Fan
18:12
ΕΛΛΑΔΑ