ΕΛΛΑΔΑ

Tραγωδία στην Κερατέα: Νεκρός άνδρας που καταπλακώθηκε από βράχο

Tραγωδία στην Κερατέα: Νεκρός άνδρας που καταπλακώθηκε από βράχο
Ο άτυχος άνδρας, 40 ετών, είχε πάει στην περιοχή για να μαζέψει χόρτα EUROKINISSI / ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Τραγωδία σημειώθηκε στην Κερατέα, όταν άνδρας καταπλακώθηκε από βράχο.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή, Σάκκα Κερατέας, του δήμου Λαυρεωτικής.

Ο άτυχος άνδρας, 40 ετών, είχε πάει στην περιοχή για να μαζέψει χόρτα όταν - σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες - ο βράχος αποκολλήθηκε και τον καταπλάκωσε.

Στην περιοχή μεταβαίνει ομάδα της ΕΜΑΚ. Ωστόσο το σημείο είναι δύσβατο καθώς η σορός του άντρα βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες σε βάθος περίπου 30 μέτρων και σχεδόν κάθετα από την επιφάνεια του εδάφους.

Να σημειωθεί ότι το Σάββατο (7/1) ακόμα ένας ηλικιωμένος εντοπίστηκε νεκρός στην Κρήτη, ενώ άλλος βοσκός τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε σε δύσβατο σημείο.

Συγκεκριμένα το πρώτο περιστατικό αφορά ηλικιωμένο 82 ετών που βρέθηκε νεκρός σε κοίτη ποταμού στην περιοχή Καρδαμιάνα Γορτύνας Ηρακλείου Κρήτης και το δεύτερο, επίσης ηλικιωμένο βοσκό 82 ετών πού έπεσε σε δύσβατο σημειο και είναι σοβαρά τραυματισμένος στην περιοχή Σελακανό Ιεράπετρας Λασιθίου. Στο σημείο μεταβαίνουν από Π.Υ. Ιεράπετρας και απο 3η ΕΜΑΚ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ