ΕΛΛΑΔΑ

Ο φόρος τιμής των γιατρών στα Γρεβενά στον 6χρονο Θωμά

Ο φόρος τιμής των γιατρών στα Γρεβενά στον 6χρονο Θωμά
Με το θάνατό του ο Θωμάς έδωσε ζωή σε 7 συνανθρώπους μας από την Ελλάδα και την Ιταλία που αναζητούσαν μόσχευμα για να συνεχίσουν να ζουν Intime/POOL

Συγκλονιστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο χειρουργείο που ξεκίνησε στη 1:30 τα ξημερώματα στο νοσοκομείο Πατρών για την αφαίρεση των οργάνων του 6χρονου Θωμά από τα Γρεβενά, ο οποίος κατέληξε, μετά από ανακοπή που υπέστη.

Οι γιατροί από Ελλάδα και Ιταλία που συμμετείχαν για την αφαίρεση οργάνων του 6χρονου Θωμά, κράτησαν ενός λεπτού σιγή για να τιμήσουν έτσι το αγοράκι και τους γονείς του, για την απόφασή τους να δωρίσουν τα όργανά του, σύμφωνα με το βίντεο που μετέδωσε η ΕΡΤ.

Ο τελευταίος αποχαιρετισμός στον 6χρονο Θωμά

Με πόνο ψυχής και με δάκρυα στα μάτια είπαν το τελευταίο αντίο στον 6χρονο Θωμά συγγενείς φίλοι και πολίτες των Γρεβενών που συνόδευσαν το μικρό αγγελούδι στην τελευταία του κατοικία.

Με το θάνατό του ο Θωμάς έδωσε ζωή σε 7 συνανθρώπους μας από την Ελλάδα και την Ιταλία που αναζητούσαν μόσχευμα για να συνεχίσουν να ζουν.

Το μεγαλείο ψυχής της οικογένειας συνεχίστηκε καθώς ζητήθηκε αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα για την αγορά απινιδωτών, που θα τοποθετηθούν στις σχολικές μονάδες των Γρεβενών.

Το πένθος είναι βαρύ στην πόλη των Γρεβενών. Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην εξόδιο ακολουθία, που τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας παρουσία του Μητροπολίτη Γρεβενών Δαβίδ και πολλών ιερέων καθώς ο παππούς του 6χρονου Θωμά είναι ιερέας.

Για το μεγαλείο ψυχής των γονιών μίλησαν στην ΕΡΤ φίλοι και συγγενείς δηλώνοντας την αμέριστη συμπαράσταση στο βαθύ πένθος της οικογένειας που είναι ιδιαίτερα αγαπητή στην πόλη των Γρεβενών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ