ΕΛΛΑΔΑ

ΕΥΔΑΠ: Πλήρης αποκατάσταση της υδροδότησης σε περιοχές της Αθήνας

ΕΥΔΑΠ: Πλήρης αποκατάσταση της υδροδότησης σε περιοχές της Αθήνας
Στην επίσημη ενημέρωση της η ΕΥΔΑΠ ζητά συγγνώμη για την ταλαιπωρία του καταναλωτικού κοινού Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (Φωτογραφία Αρχείου)

Όπως ενημέρωσε η ΕΥΔΑΠ, με άμεσους και λειτουργικούς χειρισμούς αποκαταστάθηκε πλήρως η υδροδότηση σε περιοχές της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί το μεσημέρι της Κυιρακής στις περιοχές του Νέου Κόσμου, της Νέας Σμύρνης, της Δάφνης, της Καλλιθέας και του Αγίου Δημητρίου, στις οποίες είχε παρουσιαστεί πρόβλημα, μετά από δυσλειτουργία κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συντήρησης κεντρικής δεξαμενής.

Στην επίσημη ενημέρωση της η ΕΥΔΑΠ ζητά συγγνώμη για την ταλαιπωρία του καταναλωτικού κοινού από την έκτακτη διακοπή της υδροδότησης.

Νωρίτερα την Κυριακή, με ανάρτησή της η ΕΥΔΑΠ στο Twitter, ανέφερε ότι «η υδροδότηση στις περιοχές Αθήνα, Ν. Κόσμο, Ν. Σμύρνη, Καλλιθέα, Αγ. Δημήτριο επανέρχεται σταδιακά, μετά την άμεση αποκατάσταση προβλήματος δυσλειτουργίας σε κεντρική δεξαμενή υδροδότησης. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Σας ενημερώνουμε ότι η υδροδότηση στις περιοχές Αθήνα, Ν. Κόσμο, Ν. Σμύρνη, Καλλιθέα, Αγ. Δημήτριο επανέρχεται σταδιακά, μετά την άμεση αποκατάσταση προβλήματος δυσλειτουργίας σε κεντρική δεξαμενή υδροδότησης.
Σας ευχαριστούμε
για την κατανόηση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ