Πέθανε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Τζένος σε ηλικία 46 ετών
Έφυγε από τη ζωή ο Παναγιώτης Τζένος, γνωστός δημοσιογράφος και διευθυντή του Δημοσιογραφικού Οργανισμού «Παραπολιτικά» σε ηλικία μόλις 46 ετών.
Υπέστη έμφραγμα ενώ βρισκόταν στην ιδιαίτερή του πατρίδα, την Πάτρα.
Παρά τις επίμονες προσπάθειες των ιατρών του ΕΚΑΒ, δεν κατέστη εφικτό να επανέλθει η καρδιά του, με αποτέλεσμα να διαπιστωθεί ο θάνατός του.
Η ανακοίνωση των «Παραπολιτικών»
Απέραντη θλίψη στην «οικογένεια» των Παραπολιτικών από την ξαφνική απώλεια του Παναγιώτη Τζένου.
Ο γενικός διευθυντής μέσων του ομίλου των Παραπολιτικών έφυγε από την ζωή «προδομένος» από την καρδιά του, σήμερα αργά το απόγευμα. Ευρισκόμενος στην ιδιαίτερή του πατρίδα, την Πάτρα, υπέστη έμφαγμα και παρά τις επίμονες προσπάθειες των ιατρών του ΕΚΑΒ, δεν κατέστη εφικτό να επανέλθει η καρδιά του, με αποτέλεσμα να διαπιστωθεί ο θάνατός του.
Όλοι οι εργαζόμενοι των Παραπολιτικών βρίσκονται στο πλευρό της συζύγου του, Ανδριάνας Ζαρακέλη, του γιού του Γιάννη και ολόκληρης της οικογένειας του Παναγιώτη Τζένου.
Το μέλλον των κατασκευών στο διάστημα; Μαγνητικά πλακίδια που συναρμολογούνται μόνα τους
10:09
«Το Αύριο, Σήμερα» podcast: Ο μετασχηματισμός που αλλάζει ανθρώπους και επιχειρήσεις
10:00
METLEN και Shell υπέγραψαν μακροπρόθεσμη συμφωνία προμήθειας LNG
09:55
Η «γκάφα» των Βρετανών που οδηγεί στο φετινό double score των ελληνικών εξαγωγών
09:45