ΕΛΛΑΔΑ

Η ώρα της απολογίας για τον Πέτρο Φιλιππίδη - Έφτασε στα δικαστήρια

Η ώρα της απολογίας για τον Πέτρο Φιλιππίδη - Έφτασε στα δικαστήρια
CNN GREECE / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΣ

Στα δικαστήρια έφτασε περί τις 10:00 το πρωί της Δευτέρας (01/09) ο Πέτρος Φιλιππίδης, προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού σε βάρος τριών γυναικών συναδέλφων του.

Θα παρουσιάσει τη δική του εκδοχή για τις ειδεχθείς κατηγορίες, δέκα μήνες μετά από την έναρξη της πολύκροτης όσο και επεισοδιακής δίκης του ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Ο άλλοτε δημοφιλής ηθοποιός και θιασάρχης, ο οποίος βρισκόταν επί δώδεκα μήνες σε καθεστώς προφυλάκισης για την υπόθεση, καλείται να αντικρούσει το «βαρύ κατηγορώ» τριών γυναικών, οι οποίες περιέγραψαν ενώπιον δικαστών και ενόρκων (είτε δημόσια, είτε κεκλεισμένων των θυρών) πράξεις σεξουαλικής βίας και κακοποίησης σε βάρος τους από τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρισκόταν επί δώδεκα μήνες σε καθεστώς προφυλάκισης για την υπόθεσηCNN GREECE / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΣ

Η απολογία του κατηγορουμένου, η οποία ενδέχεται να μην ολοκληρωθεί σήμερα, αναμένεται να κινηθεί στην ίδια υπερασπιστική γραμμή που είχε χαράξει από την πρώτη μέρα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας οι εν λόγω καταγγελίες. Δηλαδή θα υποστηρίξει ότι υφίσταται κίνητρο κατασυκοφάντησής του προκειμένου οι καταγγέλλουσες να αποκτήσουν οι ίδιες δημοσιότητα και από την άλλη να βλάψουν την υπόληψή του ως καλλιτέχνη και οικογενειάρχη.

Ο γνωστός ηθοποιός υποστηρίζει πως είναι αθώος από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η δίκη τουCNN GREECE / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ