ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 17χρονος για σεξουαλική κακοποίηση 9χρονης

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 17χρονος για σεξουαλική κακοποίηση 9χρονης
Ο 17χρονος συνελήφθη αφού είχε προηγηθεί καταγγελία από τη μητέρα του ανήλικου κοριτσιού EUROKINISSI / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 17χρονος από την Ολλανδία, που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 9χρονης, στη Θεσσαλονίκη.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε σήμερα Δευτέρα (10/1) στην ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθεί και κρίθηκε προφυλακιστέος. Ο ίδιος σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα grtimes αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται.

Ο 17χρονος συνελήφθη στο Ωραιόκαστρο αφού είχε προηγηθεί καταγγελία από τη μητέρα του ανήλικου κοριτσιού. Βάσει των όσων κατήγγειλε η μητέρα, ο 17χρονος φιλοξενείτο τον Οκτώβριο στο σπίτι τους, χρονικό διάστημα κατά το οποίο προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του 9χρονου κοριτσιού.

Εντοπίστηκε στις 3 Ιανουαρίου στην περιοχή του Ωραιοκάστρου. Όταν οι αστυνομικοί του ζήτησαν να τον ελέγξουν, εκείνος αρνήθηκε και το έβαλε στα πόδια, ωστόσο τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τη σύλληψή του:

«Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωραιοκάστρου, 17χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους, απείθεια, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, προηγήθηκε καταγγελία μητέρας ανήλικης σε βάρος του συλληφθέντα, σύμφωνα με την οποία, τον Οκτώβριο του 2022 και ενώ τον φιλοξενούσαν στην οικία τους, προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης.

Μεσημβρινές ώρες σήμερα (03-01-2023), όταν αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας εντόπισαν τον 17χρονο σε περιοχή του Ωραιοκάστρου και του γνωστοποίησαν την ιδιότητά τους με σκοπό τη διενέργεια ελέγχου, εκείνος τράπηκε σε φυγή, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη παρά την αντίσταση που προέβαλλε.

Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκε εργαλείο (σκαλιστήρι) πρόσφορο για άμυνα ή επίθεση.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ